Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Сара Фъргюсън с ясно съобщение до Хари и Меган за враждата с кралското семейство

отпечатай новината

30.05.2024 14:45 | Видян 729 пъти

Сара Фъргюсън с ясно съобщение до Хари и Меган за враждата с кралското семейство

Херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън даде рядък поглед върху семейната динамика на кралското семейство по време на участие на филмовия фестивал в Кан.

64-годишната жена разказа колко е важно членовете на семейството да се подкрепят един друг, докато присъства на гала вечерта amFar през 2024 г. Говорейки пред списание PEOPLE, кралската особа каза, че „прошката“ е най-важната част от поддържането на добри семейни отношения. „Мисля, че семейното единство е ключово... Мисля, че ключът към живота е, че всички се подкрепяме“, каза тя. „И също така прошката е страхотно нещо. Мисля, че прошката на себе си и прошката на другите.“

Тя направи забележката, докато я питаха дали е подкрепяла крал Чарлз и принцеса Кейт, докато са били лекувани от рак. Самата херцогиня вече се е подложила на лечение след диагнози както за рак на гърдата, така и за рак на кожата през последните месеци.

И сега кралският автор и експерт Том Куин ексклузивно казва пред The ​​Mirror, че коментарите на Фърги са били „ясна препратка към продължаващата вражда на Меган и Хари с принц Уилям и крал Чарлз“.

Куин добавя: "Но херцогинята има своите добре разгласени семейни трудности, с които трябва да се справи – тя никога не е спирала да се опитва да убеди висшите кралски особи да реабилитират бившия й съпруг принц Андрю и когато говореше за единство и необходимостта от прошка, тя без съмнение имаше предвид и нейния съпруг."

Херцогинята на Йорк е твърде добре наясно от собствения си живот в кралското семейство, че гневът и горчивината в крайна сметка не водят доникъде. Тя винаги е смятала, че Хари трябва да се събере и да се опита да забрави миналото в името на семейството. Тя чувства, че Хари просто отива твърде далеч.

Докато кралят се завърна към обществени задължения след диагнозата си в началото на годината, принцесата на Уелс остава далеч от общественото внимание, след като започна лечението си през март. Формите на рак, с които е диагностицирана, не са разкрити.

Принц Уилям обаче наскоро каза на обществеността, че се „справя добре“, докато е на скорошен годеж. Фърги, която е претърпяла мастектомия за лечение на рака на гърдата си, заяви, че е „оставила рака в ъгъла“.

„Мисля, че много хора се страхуват да говорят за тези неща“, каза херцогинята на Йорк. „Много съм доволна от моята мастектомия и моите гърди и просто да говоря за това.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !