Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кейт Мидълтън изправена пред огромно решение

отпечатай новината

05.06.2024 14:24 | Видян 1356 пъти

Кейт Мидълтън изправена пред огромно решение

Това е вълнуващият финал на акцент в календара и се използва, за да видите орди от кралски особи да се събират на балкона на Бъкингамския дворец.

Но на Trooping the Color тази година, балконът на двореца за великолепния Flypast на RAF може да изглежда оскъден в контраст. Следвайки традицията от последните две години, се смята, че крал Чарлз ще поиска само работещи кралски особи да се присъединят към него за кулминацията на празненствата за рождения му ден.

Това би означавало, че няма място за хора като по-младите кралски особи, принцесите Беатрис и Юджини и разбира се, принц Хари и Меган Маркъл, които без съмнение ще останат у дома в Калифорния. И на фона на отслабналия семеен вид, може да се окаже, че най-популярният член на Фирмата също няма да бъде там.

42-годишната принцеса на Уелс е на превантивно лечение на рак и появата й в Trooping не е потвърдена. Въпреки това се разбира, че обмисля да се появи, ако се чувства достатъчно добре. Дворецът Кенсингтън потвърди, че принцесата няма да участва официално в последната генерална репетиция за празненствата за рождения ден на краля на 8 юни, но не изключи тя да присъства на основното събитие седмица по-късно.

Кралският експерт и историк д-р Теса Дънлоп вярва, че Кейт е „британската кралска особа в най-добрия си вид“ и решението й дали ще присъства неизбежно ще доведе до „безполезни“ въпроси за Хари и Меган, тъй като те вече са „извън картината“.

Тя каза на Mirror: „Дали [Кейт] ще се появи на балкона на големия ден на 15 юни остава голяма неизвестност. Моето предчувствие е, че тя ще ни помаха, но ако не (изцяло нейно прерогативно) въпроси за Хари и Меган са длъжни да изплуват на повърхността, дори през 2022 г. семейство Съсекс да не се виждат, зърнати за кратко на прозореца и не поканени на балкона.

„Тази година този балконски актьорски състав ще има още по-слаб избор, ако принцесата на Уелс остане настрана. В какъв случай може би е време да преразгледаме ролята на неработещите кралски особи? Всички тези братовчеди Юджини, Беатрис и Зара – които отдавна се държат с отличителна черта на лоялността със сигурност ще се насладят на перспективата да застанат рамо до рамо със своя крал. В края на краищата, не е ли за това семейството?"

Междувременно Теса добави, че тазгодишният Trooping the Color ще покаже колко много се е променило за кралското семейство - дори само в рамките на една година. Тя обясни: „2024 г. не е кралска служба, както обикновено. И не трябва да бъде.

„Нашият най-бляскав кралски играч, като нейния тъст и крал, има рак и здравето трябва да е на първо място. Но нека не се преструваме, че Кейт няма да бъде пропусната на Trooping the Colour. Официалният парад за рождения ден на краля ни свързва назад във времето за векове на помпозност и церемония. Никой не прави това по-добре от принцесата на Уелс, която през последното десетилетие притежаваше сцената като най-привлекателната държавна жена на Великобритания.

„Последният Trooping the Color, на който присъствах, беше онова горчиво лято на 2022 г., платиненият юбилей на покойната кралица. Твърде крехка за парада на конната гвардия, Нейно Величество изскочи на балкона.

„Това беше кулминацията на един страхотен ден, който видя Чарлз, тогава принц на Уелс, на кон и момент от Дисни, когато принцеса Катрин пърхаше покрай нея в конска каруца. Тълпата ахна. Това беше британско кралски особи в най-добрия си вид.

„Много може да се промени за две кратки години. Новият крал ще присъства на парада за рождения си ден, но няма да прави преглед на войските на кон. Има ограничения, когато се подлагате на лечение на рак на 75-годишна възраст.

„По същия начин за принцесата на Уелс нещата изглеждат много различни през 2024 г. Тя се изкачи в ранговете и с новата си почетна роля като полковник от ирландската гвардия обикновено би поела поздрава. Но това не са обикновени времена. Кейт няма да присъства на прегледа на полковника (репетиция на Trooping на 8 юни)."

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !