Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Джей Ло и Бен Афлек продават огромното си имение

отпечатай новината

06.06.2024 16:08 | Видян 656 пъти

Джей Ло и Бен Афлек продават огромното си имение

Слуховете за развод на Дженифър Лопес и Бен Афлек се засилват, след като имението им за 60 милиона долара се появи в сайт за недвижими имоти, което най-вероятно означава, че двойката възнамерява да го продаде, съобщава Daily Mail.

Звездната двойка купи къщата с площ 4300 кв. м за 60,85 млн. долара през май 2023 г., 10 месеца след като сключиха брак в Лас Вегас.

Новопостроената масивна къща разполага със 17 спални, 30 бани и паркинг за 80 автомобила.

По данни на агенцията за имоти, домът на двойката е снабден и с “единствен по рода си закрит спортен комплекс”, също така разполага със спортен бар, открит салон за отдих и басейн.

Няколко дни по-рано Джей Ло отмени предстоящото си турне в САЩ, "за да бъде с децата и семейството си". Докато някои смятат, че причината ѝ са проблемите с Бен, то американските медии припомнят, че новият албум на певицата и филмът ѝ, създаден от Netflix - „Атлас“, се оказаха пълен провал.

На фона на професионалните неуспехи на Лопес, се появиха и слуховете ѝ за раздяла с Бен, като някои смятат, че предполагаемата криза в отношенията им всъщност е кризисен пиар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !