Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на концерта на София Прайд

отпечатай новината

17.06.2024 12:18 | Видян 360 пъти

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на концерта на София Прайд

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад Батенберг

Поп фолк певицата Лидия ще бъде част от концерта на София Прайд 2024 на 22 юни на площад Батенберг. Младата изпълнителка е едно от най-актуалните имена на българската поп фолк сцена. Тя ще представи някои от най-големите си хитове пред публиката на звездния концерт, който миналата година събра над 12 000 души.

Новата локация, площад Батенберг, ще бъде домакин на концерта. Събитието е със свободен вход, предхожда мирното протестно шествие и събира на сцената си едни от най-големите музикални звезди в България. Вратите на София Прайд ще отворят в 14:00 часа, а концертът ще започне в 16:00 часа с изпълнение на млади таланти. Мирното протестно шествие по улиците на София ще се проведе веднага след концерта. Организаторите отново ще дадат възможност на млади артисти да се изявят и да пеят пред хиляди, а жанровото разнообразие е ключов приоритет за тях.

София Прайд за поредна година ще има и своето официално афтър парти. То ще се проведе в Топлоцентрала и ще посрещне популярните DJ-и дошли специално за събитието от Берлин и Амстердам - Lovefoxy и Everil Kills. Билети за партито все още са налични, а вратите на събитието ще отворят в 22:00 часа.

Фокусът на 17-ото издание на София Прайд ще бъде ролята на ЛГБТИ+ хората в България за развитието на българското общество. Кампанията “България е и нашият дом” тази година ще покаже ценностите и хората, които ни обединяват, а не разделят. 8 успели в своята сфера професионалисти застават с лицата и имената си на билборди в София като част от кампанията. Сред тях има лекар кардиолог, ветеринар, юрист, учител по народни танци, социален педагог и медицински работник. Историите им ще бъдат разказани дигитално в профилите във Фейсбук и Инстаграм на София Прайд в следващите дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !