Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Актьор от Карибски пирати бе убит от акула в Хавай

отпечатай новината

26.06.2024 10:17 | Видян 398 пъти

Актьор от Карибски пирати бе убит от акула в Хавай

Спасителят и актьор Тамайо Пери е загинал след атака от акула край бреговете на Хавай. Той беше на 49 години.

В неделя, 23 юни, Пери, който е работил като спасител в Океанската служба за безопасност на град и окръга на Хонолулу, е бил смъртоносно ранен при инцидент, който се е случил, докато е сърфирал край остров Оаху в Хавай. Шейн Енрайт от отдела за спешни случай в Хонолулу потвърди на пресконференция, че властите са отговорили на обаждания за сърфист, който е бил нападнат около плажа Малаекахана на северният бряг на Оаху малко преди 13:00 часа местно време.

"Както можете да си представите, това е един изключително труден момент за всички нас. Моля за вашата доброта и търпение, докато всички ние просто се опитваме да преминем през този труден период", каза Енрайт, потвърждавайки, че Океанската служба за безопасност е отишла до мястото на атаката с джет, за да извади жертвата на брега.

Персоналът на спешната помощ на Хонолулу след това е констатирал смъртта на мъжа. Оказва се, че това е Тамайо Пери, който участва в хитови холивудски продукции, включително "Карибски пирати: В непознати води" от 2011 година. Той също така има роля и в Blue Crush през 2002 година, наред с други проекти.

По време на конференцията, изпълняващият длъжността шеф на службата за Океанска безопасност на Хонолулу Кърт Лагер каза, че Пери е "спасител, обичан от всички". По думите му, той е бил познат на всички на северния бряг, както и професионален сърфист, известен по целия свят.

"Личността на Тамайо беше заразителна и колкото и хората да го обичаха, той обичаше тях още повече", продължи Лагер, преди да поиска уединение за семейството на жертвата.

Според Associated Press, Пери е започнал кариерата си в отдела за Океанска безопасност през юли 2016 година. Енрайт добави, че персоналът е публикувал предупреждения за акули в район след инцидента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !