Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Инфлуенсърка умря след операция за увеличение на задните й части

отпечатай новината

06.07.2024 07:26 | Видян 1224 пъти

Инфлуенсърка умря след операция за увеличение на задните й части

Бразилска инфлуенсърка почина във вторник поради усложнения, свързани с операция за увеличаване на размера на задните й части.

На 33-годишната Алин Ферейра беше нанесен полиметилметакрилат върху задните части по време на процедурата в нелицензираната клиника Ame-se в град Гояния на 23 юни.

Вестник Correo Brazilenze получи достъп до предварителен доклад, който показва, че Ферейра е била в кома и е получила сърдечен арест миналия петък и в неделя.

Съпругът й каза на бразилския информационен канал G1, че Ферейра се е върнала в дома им в Бразилия в деня на операцията и се чувства добре.

Здравословното й състояние обаче започнало да се влошава на следващия ден, когато вдигнала температура.

Съпругът на Ферейра се обърна към клиниката на Грациели да Силва биомедицинският учен, който притежава сайта и който извърши процедурата, и му беше казано, че „това е нормално и че тя трябва да вземе лекарство за треската“.

Ферейра получи болка в корема на 26 юни и припадна на следващия ден.

Тя беше приета в регионалната болница Аса Норте и остана там до събота, когато беше преместена в частна болница в град Аса Сул.

Семейството на Ферейра каза, че Да Силва е инжектирала 30 мл полиметилметакрилат във всеки от задните й части, според новинарския център на Metropoles.

Да Силва обаче се противопостави на твърденията на семейството, когато посети Ферейра в болницата и заяви, че е приложила само биостимулатор и предположи, че инфекцията може да е причинена от чаршафите в дома на инфлуенсъра.

Националната агенция за здравеопазване на Бразилия предполага, че полиметилметакрилатът, инжекционен гел, трябва да се използва само за лечение на сериозни заболявания, като полиомиелит, в случай че те провокират развитието на телесни деформации.

Да Силва беше арестувана във вторник като част от разследването на престъпления срещу потребителските отношения.

Гражданската полиция на Гояс каза, че е затворила нейната клиника, тъй като не е имала здравен лиценз и не е била регистрирана в Регионалния съвет по биомедицина на Гояс.

Ферейра, майка на две деца, беше известна със създаването на съдържание за мода, пътувания и ежедневен живот в своите социални медийни платформи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !