Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

По-полека с клуб по безопасност и онлайн група в Русе

отпечатай новината

29.06.2024 12:03 | Видян 903 пъти | Гласували 2

По-полека с клуб по безопасност и онлайн група в Русе

Екопрограма финализира проекта По-полека! Спаси живота си, не бързай с Младежки клуб по безопасност на пътя в Русе. В навечерието на Деня на пътната безопасност - 29 юни пред младите от крайдунавския град бе излъчена презентацията, която подготвиха от сдружението.

В нея са включени данни за пътната картина в България, която е съпроводена от трайна черна статистика. Посочени са основните причини за това, като е поставен акцент върху ролята на младите, които могат да донесат промяна на негативната тенденция чрез отговорно поведение и спазване на правилата. В рамките на презентацията са показани и видеата по проекта По-полека! Спаси живота си, не бързай, както и специалното видеообръщение на актьора и влогър Стефан Попов – Chefo.

Още преди това младежите от клуба по безопасност формираха тематична група в социалните мрежи - Бързай, бавно Русе, която има за цел да популяризира идеите на проекта По-полека! Спаси живота си, не бързай.

*Инициативата е част от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта (2023-2025) на Министерство на младежта и спорта по проект „По-полека! Спаси живота си, не бързай” (НПИМД № КО2-116/2023, договор № 25-00-78/01.12.2023 г.).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !