Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Рога за Лео ди Каприо, неговата награби друг

отпечатай новината

15.07.2024 11:07 | Видян 789 пъти

Рога за Лео ди Каприо, неговата награби друг

Съпругата на Тео Джеймс изглежда ще получи още по-голяма подкрепа, след като онлайн се появиха нови снимки на съпруга й, който страстно целува приятелката на Леонардо ди Каприо Витория Черети.

Но няма нужда да спестяваме мисли за 49-годишния носител на Оскар, за когото се казва, че изобщо не се притеснява от парливите взаимодействия на партньора му с Джеймс, 39, в окъпана от слънце Италия.

Като човек, който е снимал повече от справедливия си дял непристойни сцени, Ди Каприо знае, че това не е нищо повече от работа и се казва, че е щастлив, че кариерата на 26-годишната Черети процъфтява.

„Вълнуващите взаимоотношения, които Витория има с Тео, нямат отношение към връзката й с Лео, и двамата знаят, че това е работа и не е проблем“, каза един вътрешен човек ексклузивно за DailyMail.com.

Черети и Джеймс доведоха до скок на температурите в понеделник, когато бяха заснети да излагат пошлост, докато снимаха нова кампания за Dolce & Gabbana на остров Капри.

Британският актьор остави малко на въображението - съблече се само до чифт малки бели Speedo, които демонстрираха мускулите му, изпипани във фитнес залата, докато се приближаваше до Черети на снимки, споделени онлайн от DeuxMoi.

В четвъртък вечерта бяха публикувани още изображения, показващи как двойката става гореща и тежка на борда на бяла лодка.

Приятелката на Ди Каприо, облечена в бикини, беше преметната върху актьора, докато той държеше главата й в ръцете си, докато се целуваха.

Джеймс също е видян да се отпусне на борда на кораба с ръце зад главата и стегнатия му торс на целия екран.

„Лео ни най-малко не се притеснява от фотосесията на Витория“, настоя втори вътрешен човек. „Той подкрепя нейната кариера и обича да я вижда как успява. Тя беше невероятно успешна преди да се срещне с Лео и това е, което прави.

Източникът също се обърна към твърденията, че Ди Каприо може да се готви да прекрати връзката им, тъй като Черети е надминал предполагаемата си склонност да зарязва жени, след като са над 25 години.

„По отношение на това, че тя навършва 26 години и е извън обхвата на Лео, това е просто смешно“, продължиха те. „Те са влюбени и възрастта й няма никакво значение за него. Преди да я срещне, той търсеше зряла любов и намери точно това.

„Те са много щастливи заедно.“

Черети се среща с Ди Каприо от август 2023 г., два месеца след като двойката се запозна по време на премиерата на Killers Of The Flower Moon на филмовия фестивал в Кан.

Романсът им дойде седмици, след като вътрешни хора казаха на DailyMail.com, че Ди Каприо „не е доволен“ от продължаващите шеги и спекулации относно любовния му живот – и отчаяно се опитва да „изхвърли“ имиджа си, че излиза само с жени под 25-годишна възраст.

Черети беше омъжена преди това за италианския диджей Матео Милери от 2020 г. до 2023 г., а в миналото също беше свързвана с колегата модел Нейтън Уестлинг.

Джеймс се запознава за първи път със съпругата си Рут Кеърни в Бристолското театрално училище Old Vic и двойката се появява на сцената в The Man of Mode.

Те се ожениха през 2018 г. след почти 10 години заедно и свързаха възела на две сватби - една скромна гражданска церемония и една пищна афера в Италия.

Двамата вече имат двама сина на три и една година.

Образите на Джеймс и Черети предизвикаха изблик на съчувствие към Керни, като някои хора се шегуваха, че тя трябва да е „по-силна от Супермен“, за да се справи с това да види съпруга си в такава груба прегръдка с друга жена.

„Съпругата му е по-силна жена, отколкото аз бих могъл да бъда“, пише един потребител.

„Холивуд е толкова странен. Представете си, че съпругът ви се прибира вкъщи, след като е правил това цял ден на „работа“...“, коментира някой друг.

„Жена му е толкова силна“, каза друг потребител.

Тео Джеймс със съпругата си

„Съпрузите на тези актьори и модели са най-силните войници на Бога“, възкликна четвърти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !