Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Точната причина за смъртта на Шиниъд О'Конър най-накрая е разкрита

отпечатай новината

29.07.2024 12:41 | Видян 878 пъти

Точната причина за смъртта на Шиниъд О'Конър най-накрая е разкрита

Изминаха шест месеца, откакто съдебният лекар на Саутуорк потвърди, че Шухада Садакат, известна още като Шиниъд О'Конър, почина трагично на 56-годишна възраст от „естествена смърт“ в Лондон на 26 юли 2023 г.

В събота Irish Independent се сдоби с копие от смъртния акт на ирландската певица, носителка на Грами, което разкрива, че тя е починала от „обостряне на хронична обструктивна белодробна болест и бронхиална астма заедно с лека инфекция на долните дихателни пътища“.

Бившият съпруг номер 1 на Шиниъд Джон Рейнолдс официално регистрира смъртта й миналата сряда в Ламбет и това беше удостоверено от старши съдебния лекар в Южен Лондон Джулиан Морис, съобщи Daily Mail.

О'Конър, която все още получава 4,8 милиона месечни слушатели в Spotify - "не реагира", след като полицията е извикана в апартамента й в Herne Hill.

Три пъти развежданата майка на четири деца почина 18 месеца след като нейният любим 17-годишен син Шейн Луни посегна на живота си през 2022 г., след като избяга от болница.

В последния си туит О'Конър публикува снимка на Шейн и каза: „Оттогава живея като немъртво нощно създание. Той беше любовта на живота ми, лампата на душата ми.

„Бяхме една душа в две половини. Той беше единственият човек, който някога ме е обичал безусловно. Изгубен съм в бардото без него.

Полицията е била извикана малко преди 11 сутринта на 26 юли в дома на г-жа О'Конър в района на SE24 в Лондон, който обхваща благородния Херн Хил и се намира между Брикстън и Дълуич.

Известни жители на SE24 включват актьорите Марк Райлънс, Оливия Колман и Джеймс Несбит.

Това дойде, след като MailOnline разкри, че г-жа О'Конър току-що се е върнала в Лондон в началото на юли – наричайки града свой „дом“ – и описа надеждата и вълнението си да гледа балета и да пише нови песни в дните преди смъртта си .

Тя също така каза във Facebook, че иска да тръгне на турне следващата година в оживена публикация преди две седмици, в която обяви: „Кубата се завръща“, като феновете се надяваха, че крехката звезда побеждава депресията и мислите за самоубийство, които я преследваха в продължение на толкова много години, особено след смъртта на сина й Шейн миналата година на 17 години.

Заваляха почести за г-жа О'Конър, след като смъртта й беше обявена през юли.

Ирландският президент Майкъл Д. Хигинс похвали „необикновено красивия, уникален глас“ на О'Конър и каза, че се надява „духът й [може] да намери мира, който е търсила по толкова много различни начини“.

Той каза: „Мога ли да изпратя най-дълбоките си съболезнования на бащата на Шиниъд О'Конър Джон, членовете на нейното семейство и на всички онези, с които тя сподели живота си.

„Първата ми реакция, когато чух новината за загубата на Шиниъд, беше да си спомня нейния необикновено красив, уникален глас.

„Това, което беше поразително във всичките й записи и във всичките й изяви, беше автентичността на изпълнението, докато нейният ангажимент към предаването на песента и нейния смисъл беше пълен.

„За тези от нас, които имаха привилегията да я познават, човек не можеше да не бъде винаги поразен от дълбочината на безстрашния й ангажимент към важните въпроси, които тя насочи към общественото внимание, без значение колко неудобни можеха да са били тези истини.

„Това, което Ирландия загуби на такава сравнително млада възраст, е един от нашите най-велики и надарени композитори, автори на песни и изпълнители от последните десетилетия, човек, който имаше уникален талант и изключителна връзка с публиката си, всички от които хранеха такава любов и топлина към нея.

„Начинът, по който тя успя да премине през различните форми на изкуството, беше изключително постижение, както беше и начинът, по който гласът й обиколи света и как беше приет.

„Нейните постижения включват работа за филми чрез продуциране на перфектно подбрани и широко аплодирани текстове.

„Гласът и изказването на Шиниъд О'Конър бяха по толкова много различни начини оригинални, необикновени и оставиха дълбоко впечатление, че да е постигнала всичко, което е направила, докато е носила товара, който е направила, е било мощно постижение по свой начин.

„Нейният принос се присъединява към онези велики приноси на ирландските жени, които допринесоха за нашия живот, култура и история по свои уникални, но незабравими начини.

„Нека духът й намери мира, който търсеше по толкова много различни начини.“

Ирландският таосист Лео Варадкар каза: „Наистина съжалявам да чуя за смъртта на Шиниъд О'Конър.

„Музиката й беше обичана по целия свят и талантът й беше несравним и несравним.

„Съболезнования на нейното семейство, нейните приятели и всички, които обичаха нейната музика.

„Ar dheis Dé go Raibh a hAnam. [От дясната страна на Бог да почива душата й/Почивай в мир.]'

Tanaiste Micheál Martin каза, че е бил „съкрушен“ да чуе за смъртта на О'Конър.

Той добави: „Една от нашите най-велики музикални икони и човек, който е силно обичан от народа на Ирландия и извън нея.

„Сърцата ни са с нейните деца, нейното семейство, приятели и всички, които я познаваха и обичаха.“

Ирландското посолство в Америка каза: „Дълбоко натъжен да науча за кончината на Шиниъд О'Конър. Прекрасен артист, чиято музика донесе толкова много радост на хората по целия свят.

Комедиантът Дара О'Брайън каза: "Ах, по дяволите, Шиниъд О'Конър почина. Това е просто много тъжна новина. Горкичката. Надявам се, че е осъзнала колко любов е имало към нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !