Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Топ 10 на най-сексапилните спортни звезди. Няма да познаете кой боксьор заема първото място

отпечатай новината

04.08.2024 07:55 | Видян 687 пъти

Топ 10 на най-сексапилните спортни звезди. Няма да познаете кой боксьор заема първото място

Топ 10 на най-сексапилните спортни звезди бяха разкрити като част от скорошно проучване - но никога няма да познаете кой е заел първото място!

Уважаемият списък, съставен от Illicitencounters.com, включва редица звезди от различни спортове - от бокс и футбол до NFL и F1.

Данните са генерирани, след като 2000 базирани в Обединеното кралство жени са били помолени да оценят 30 мъже спортни звезди по скала от 1 до 10 по отношение на тяхната „сексуалност“.

10. Конър Макгрегър

Под номер 10 е ирландската UFC звезда Конър Макгрегър.

„Notorious“ рядко беше в светлината на прожекторите през последните две години, след като претърпя ужасяващо счупване на крака срещу Дъстин Поарие през юли 2021 г.

Това обаче не му попречи да влезе в топ 10 на най-сексапилните активни спортни звезди на планетата.

Може би новата му наедряла физика в полусредна категория е успяла да го промъкне в списъка.

9. Лионел Меси

Той може да е коронован за най-добрия футболист в света за 2023 г. на церемонията по връчването на Златната топка, но Лионел Меси може да се промъкне едва на девето място в този списък.

Звездата на Аржентина и Интер Маями, който може да се похвали с редица татуировки и здрава брада, със сигурност ще бъде разочарован от класирането си - особено като се има предвид позицията на Кристиано Роналдо в списъка.

8. Рори Макилрой

Северноирландският голфър Рори Макилрой наскоро нашумя с внезапното си решение да напусне политическия съвет на PGA Tour - но сега той е в светлината на прожекторите заради добрия си външен вид!

Бившият номер едно в света е под номер осем в този списък и е единственият играч на голф, който участва.

7. Джак Грийлиш

Първият футболист от Висшата лига, включен в списъка „10-те най-секси спортни звезди“, е Джак Грийлиш от Манчестър Сити.

Бившата звезда на Астън Вила често е възхваляван за традиционните си дълги кичури - които той наскоро заряза заради нова, по-къса прическа.

Сигурни сме, че независимо от избора на прическа, популярният английски национал би намерил начин да се промъкне в този списък.

6. Ерлинг Холанд

Изпреварвайки своя съотборник от Сити Грийлиш с едно място е норвежката звезда Ерлинг Хааланд, който е на шесто място в този списък.

23-годишният футболист е известен с продуктивното си отбелязване на голове на терена, но изглежда, че сега привлича интерес и от това.

Може би неговите дълги, руси кичури - които той обикновено си върза по време на игри - са това, което е накарало гласоподавателите да го поставят над Грийлиш.

5. Кристиано Роналдо

Въпреки че може би навлиза в залеза на кариерата си и рядко се гласува за големи индивидуални футболни награди, Роналдо ще бъде доволен, че е изпреварил Меси в този списък.

Нападателят на Ал-Насър е под номер пет в списъка, което е впечатляващо, като се има предвид, че 38-годишният играч е най-възрастната спортна звезда, която се представя.

Това обаче едва ли е изненада, като се има предвид отдадеността - и може би манията - която той има по отношение на физиката си.

4. Люис Хамилтън

През последните няколко години хватката на Луис Хамилтън върху короната на Формула 1 може да се е изплъзнала, но това не му попречи да се класира четвърти в този списък.

Звездата на Mercedes често е провъзгласявана за добрия си външен вид и добре подбрани тоалети - и това остана така и по време на скорошното му пътуване до Лас Вегас.

Хамилтън избра изцяло черна визия на червения килим на Гран При в Лас Вегас, което накара феновете да се шегуват, че той е бил „зароден в Матрицата“.

3. Травис Келси

Освен ако не сте живели под камък през последните няколко месеца, вече ще сте наясно кой е Травис Келси.

Звездата от Kansas City Chiefs прави заглавия за разцъфтяващата си връзка със световната суперзвезда Тейлър Суифт - и е ясно защо!

Всъщност, по-големият брат на Келси Джейсън наскоро беше поставен в годишния списък на списание People за „Най-сексапилният жив мъж“.

2. Антъни Джошуа

Въпреки че може да е зает Антъни Джошуа се класира на второ място в списъка „10-те най-секси спортни звезди“.

„AJ“ често е описван като момче от плаката на бокса и е ясно защо, след като получи оценка девет от 10 в проучването.

1. Тайсън Фюри

Да, прочетохте това правилно. Тайсън Фюри е обявен за най-сексапилния активен спортист на планетата.

„Циганският крал“ може да се похвали с масивна фигура и e висок цели 205 см.

Въпреки че със сигурност е свикнал повече да прави заглавия на боксовия ринг, отколкото извън него, няма съмнение, че ще се радва да претендира за тази титла.

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !