Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Отново ще се върна във вашата красива страна: Лени Кравиц след концерта в Бургас

отпечатай новината

07.08.2024 11:58 | Видян 251 пъти

Отново ще се върна във вашата красива страна: Лени Кравиц след концерта в Бургас

Повече от 15 хиляди души бяха част от шоуто на световната звезда, две късметлийки, които той сам посочи, се качиха на сцената и успяха да докоснат Кравиц

Бургас не помни такъв концерт и със сигурност дълго време ще се говори за Лени Кравиц и неговото турне. Два часа и половина публиката на Морска гара, чиято численост надмина и най-смелите очаквания на организаторите, не спря да танцува, да пее и да изпада в еуфория.

Повече от 15 хиляди души бяха част от шоуто на световната звезда, две късметлийки, които той сам посочи, се качиха на сцената и успяха да докоснат Кравиц, а кулминацията бе в самия край, когато Лени Кравиц слезе при публиката и всеки, който бе по-напред, успя да го докосне, да се снима с него или да получи автограф.

Световноизвестният изпълнител обеща да се върне в следващите пет години, докато са още на път с групата му.

„Уау! Всички вие, красиви хора, които ни посрещате във вашата красива страна. Бях тук през последните два дни и не се натъкнах на нищо друго освен на красиви емоции и на всички, които ни посрещаха и ни караха да се чувстваме като у дома си. Обещавам ви, тъй като ще бъдем на път през следващите пет години, това да бъде редовна спирка в нашите турнета", каза Кравиц и последва еуфория и викове.

Концертът започна ударно малко след 21:00 ч., с един от най-големите хитове на звездата - Are You Gonna Go My Way, продължи през години и стигна до най-новия, 12-и поред, студиен албум Blue Electric LIght, дал името и на настоящото турне.

По-рано кметът на Бургас Димитър Николов посрещна звездата на летището и получи лично послание от певеца.

Източник: Флагман

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !