Да превърнеш пустинята в оазис, без...

Полуостров Синай е неприветливо място, на което може да...

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Бригада Нов дом подава ръка на своите нови герои

отпечатай новината

07.08.2024 16:31 | Видян 451 пъти

Бригада Нов дом подава ръка на своите нови герои

Любимото телевизионно предаване „Бригада Нов дом“ ще се завърне с нов вълнуващ сезон, чийто снимки стартират през есента. Трогателни истории, нелеки ремонти и силни емоции очакват зрителите на bTV, а за позитивното настроение пред екрана ще се погрижат емблематичната водеща Мария Силвестър, главният „бригадир“ Калин Евтимов и момчетата от неговия екип – Симеон, Димитър, Иван, Ивайло и Евтим Евтимов.

Всички те ще се отправят отново на път, за да обиколят различни краища на България и да променят живота на хора с трудна съдба. „Предаването натиска едни копчета в съзнанието на българина, които са свързани с емпатия, с това да направиш добро и с това да се почувстваш добре, че правиш добро. Това е най-простичкото нещо, но е най-важното и най-голямото нещо всъщност, което ни прави красиви отвътре.“, сподели днес Мария Силвестър в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

„Ако знаете за хора, които усещате, че имат нужда от рамо в живота, от това да напишат една нова страница и им трябва малко помощ – пишете ни на официалния мейл на предаването – brigada@btv.bg“, допълни тя.

Новият сезон на „Бригада Нов дом“ ще продължи мисията на предаването да показва добрия пример, да дава подкрепа и да променя не само дома, но и живота на хора в нужда и на зрителите пред екраните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !