Да превърнеш пустинята в оазис, без...

Полуостров Синай е неприветливо място, на което може да...

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Синът на Майкъл Джордан хванат да друса

отпечатай новината

08.08.2024 10:51 | Видян 452 пъти

Синът на Майкъл Джордан хванат да друса

Маркъс Джордан изглежда изсмърка бяло прахообразно вещество, докато наскоро се наслаждаваше на обяд край басейна заедно с приятелката си Ашли Стивънсън.

33-годишният бивш на Ларса Пипън беше видян да поглъща мистериозния прах на претъпкана маса - използвайки метален инструмент, за да подуши веществото.

Не е известно какво е поглъщал.

Синът на NBA легендата Майкъл Джордан изглеждаше съсредоточен, докато подушваше пудрата, докато бляскавият му партньор по бикини се усмихваше и говореше до него, а приятелите му обядваха от другата страна на масата.

След това Маркъс се усмихна широко - докато разговаряше със своите спътници - всички от които изглеждаха неподозиращи какво прави.

Ашли, която поразително прилича на 50-годишната Пипън, показа голям бюст в бикини с щамповани връзки, докато си говореше, докато се отпускаше на шезлонг.

Ашли Стивънсън

Маркъс с Ларса Пипън

DailyMail.com се свърза с представител на Маркъс Джордан за коментар.

Новият роман на Джордан идва, след като той се раздели с бившата си приятелка на 50-годишната риалити звезда Ларса по-рано тази година.

Преди това той се срещаше с бившата съпруга на съотборника на баща си Скоти Пипън от близо две години.

Съобщава се, че двамата вече не са приятели и са спрели да общуват, след като възобновиха романса си през април, но го прекратиха до края на май - само месеци след като баща му призна, че не одобрява романса им.

Оттогава Bravolebrity изглежда най-накрая също се премести.

Източници казаха на TMZ, че Пипън няма нищо против, защото тя също е излизала небрежно.

Тя се вижда със звездата на Netflix и кънтри музиканта Зай Уилсън, 29, и беше видяна с него на рождения й ден през юли.

Ларса и Маркъс се разделиха за първи път само няколко дни преди Свети Валентин – дори престанаха да се следват един друг – събирайки се отново една седмица по-късно след помирение и отново се последваха.

Бившата двойка започна да се среща през 2022 г. и влезе в заглавията както заради 17-годишната си разлика във възрастта, така и заради връзката им с Чикаго Булс.

Тяхната романтика беше спорна тема, тъй като Маркъс е само на седем години, когато тя се омъжва за Скоти Пипън, дългогодишния съотборник на Майкъл Джордан в Чикаго Булс, където спечелиха шест титли от НБА заедно.

През юли 2023 г. Майкъл публично разкри, че не одобрява връзката на сина му с Ларса.

Бившата на Скоти Пипън преди това беше лирична за това как семейството на Маркъс одобрява връзката им, започнала през септември 2022 г. – но легендата на НБА отхвърли тези твърдения, докато вечеряше в Matignon в Париж.

Във видео, получено от DailyMail.com, звездата, която вечеря със съпругата си Ивет Прието, 44, която по случайност също споделя 16-годишна разлика във възрастта със спортиста, беше попитана какво мисли за романтиката на двойката, на което той се засмя.

Когато го попитаха дали одобрява връзката, Майкъл заяви: „Не!“ преди да се качи в колата си.

Това признание е в противоречие с коментарите на Ларса, като звездата каза на семейството на Маркъс миналия месец: „Всички са окей с това.

„Имам чувството, че сме прекарали празниците заедно и е добре. Ние сме на страхотно място.

Това идва, след като Ларса и Маркъс седнаха за интервю с "E! News" и се обърна към "слоновете" в стаята.

„Оставям хората, които са погрешно информирани, да бъдат погрешно информирани“, каза Маркъс. „Имам чувството, че хората виждат фамилиите ни и веднага искат да получат някаква обратна реакция или мнение.

„Но имам чувството, че докато хората ни опознават и разбират повече нашите ситуации, те са много по-щастливи за нас и просто искат да ни видят да живеем в нашите истини и да бъдем щастливи.“

Бащата на Маркъс спечели шест шампионата на НБА за Чикаго Булс с бившия съпруг на Ларса, великия баскетболист Скоти Пипън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !