Да превърнеш пустинята в оазис, без...

Полуостров Синай е неприветливо място, на което може да...

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Хю Джакман разкри тайното си убежище, където всички изкушения са забранени

отпечатай новината

10.08.2024 08:12 | Видян 604 пъти

Хю Джакман разкри тайното си убежище, където всички изкушения са забранени

Австралийската суперзвезда Хю Джакман разкри местоположението на тайното скривалище, където се измъква от всичко.

Звездата от Върколакът, 55, пусна сторита в Instagram в понеделник на басейн, разположен сред буйни австралийски храсти.

В надписа за идиличната снимка Хю разпръсна местоположението й, като написа „извикай на @gwinganna“. Наистина специално лечебно убежище в Австралия, което имам желание да посетя отново. И пак“, написа актьорът.

Хю презареждаше батериите си в Gwinganna Lifestyle Retreat, разположен на високо плато върху повече от 500 акра живописна земя в долината Tallebudgera в Куинсланд.

Gwinganna изрично забранява на гостите да се отдават на цигари, наркотици, алкохол и дори напитки с кофеин в имота.

Изглежда, че това е идеалното място за Хю да се отпусне, като уебсайтът на убежището твърди, че осигурява „пашкул“ от стреса на реалния свят.

„Нашето убежище е специално създадено, за да ви помогне по време на всяко оттегляне от света в красиво изолирана среда, осигурявайки пашкул от външни разсейвания и стрес“, твърди сайтът.

Той също така обещава подмладяващи спа изживявания, ободряващи сесии за движение и моменти на дълбока релаксация.

Посетителите също така могат да избират от множество възможности за настаняване, от вили с отворен план и вили на две нива до апартаменти за медитация и уелнес.

Що се отнася до цената, престой от две нощувки в една от първокласните вили на курорта ще ви струват $2420 за единична стая с 2 легла, като престой от седем нощувки струва $8160.

Две нощувки в една от по-достъпните Heritage Houses ще струват между $1350 и $1765.

Освен добре обзаведените стаи и пищната обстановка, убежището предлага и набор от дейности, включително уелнес спа център, масажи, процедури за лице, готварски демонстрации и уелнес семинари.

Холивудската звезда сподели в Instagram наскоро, че неговият бивш гимназиален учител по музика Брайън Бъги е починал на 83-годишна възраст във вторник.

Наред със скъпоценна снимка на г-н Бъги, работещ усърдно, ръководейки оркестър, Хю сподели своята тъга, докато отдаваше почит на влиятелния учител.

Той разказа как г-н Бъги за първи път е насърчил любовта му към музиката, която е взел в кариерата си, демонстрирайки певческия си талант в Клетниците (2012 г) и Най-великият шоумен (2017 г).

„Искам да отдам почит на Брайън“, написа Хю в трогателно съобщение.

"Той отговаряше за музиката в гимназията в Нокс. Той научи мен и буквално хиляди ученици през годините на дълбока любов и радост към музиката."

„Тази любов остана с мен през целия ми живот. Уроците му бяха изпълнени с хумор и той без усилие държеше цялата ученическа стая в дланта си."

„На семейството на Браян изпращам моите най-дълбоки съболезнования, огромно уважение и безкрайна благодарност.“

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !