Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джеки Чан участвал в провален филм заради Стивън Спилбърг, ето кой

отпечатай новината

15.08.2024 11:33 | Видян 327 пъти

Джеки Чан участвал в провален филм заради Стивън Спилбърг, ето кой

Да работиш със светило като Стивън Спилбърг е златна възможност, желана от мнозина, но спечелена само от шепа, и Джеки Чан копнееше да бъде сред последните.

Докато Чан имаше желание да изживее епичния свят на динозаврите, Спилбърг не можеше да си представи сега 70-годишния акробат на фона на научно-фантастични приключения на влечуги. Но филмът, върху който двамата в крайна сметка ще работят заедно, ще се окаже по-лош.

Джеки Чан отчаяно искал да работи със Стивън Спилбърг.

С кариера, обхващаща пет плодотворни десетилетия, ослепителна, незабравима филмография и поток от похвали, удостоверяващи същото, не е изненада, че дори голиатите в индустрията умират да обединят сили със Стивън Спилбърг. Просто погледнете Джеки Чан.

„Когато дойдох в Холивуд“, каза звездата от Drunken Master пред списание Tribute, „имаше двама души, с които исках да се срещна. Единият беше Стивън Спилбърг, а вторият - Джордж Лукас.

Възхваляван като една от най-големите екшън икони във филмовата индустрия, хонконгският актьор винаги е бил нетърпелив да обедини ресурси със Спилбърг за филм. Още по-добре би бил проектът за Джурасик парк, който Чан бил развълнуван да ръководи. Уви, съ-създателят на Band of Brothers не сметнал това за добра идея.

Но Спилбърг имал предвид различен филм, за който би могъл да си партнира с Чан. Малцина обаче знаеха, че това щеше да е лоша, лоша идея.

Джеки Чан участва в провал заради Стивън Спилбърг.

70-годишният Чан отчаяно искал да се обедини със Спилбърг, 77, за поне един филм, ако не друго. И така, когато режисьорът, носител на Оскар, отишъл при Чан с филм, от който хонконгският актьор иначе би избягал, той решил да се възползва от възможността.

С режисьора на Списъка на Шиндлер като изпълнителен продуцент и неговата компания DreamWorks Pictures, прикрепена към проекта, Чан се съгласил да участва в  Смокинг (The Tuxedo). „Ако не беше фактът, че този филм е направен от компанията на Стивън Спилбърг, нямаше да го направя“, каза той.

Въпреки че звездата от Карате кид беше известно име по онова време (да не говорим, че се наслаждаваше на свежата слава на Час пик 2), екшън комедията от 2000-те се провали ужасяващо в боксофиса.

При отчетен бюджет от 60 милиона долара, филмът носи едва 50 милиона долара в местната верига, натрупвайки малко над 104 милиона долара в глобалния боксофис.

И сякаш това не е достатъчно лошо, той получил порой от негативни отзиви от критици и публика. Рейтингът от 21% на Rotten Tomatoes е достатъчен, за да ни създаде неудобство от втора ръка. Но хей, поне успял да работи с мечтания режисьор.

Източник: fandomwire.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !