Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Валерий Меладзе с концерти у нас

отпечатай новината

11.09.2024 15:28 | Видян 297 пъти | Гласували 1

Валерий Меладзе с концерти у нас

Руският естрадет певец от грузински произход Валерий Меладзе идва у нас с концерти в София и Варна. Събитието в столицата ще се състои на 8 октомври, в Зала 1 на НДК. На свой ред Варна ще посрещне певеца на 10 октомври в Двореца на културата и спорта.

Меладзе често е наричан „последният романтик“ заради лиричниа и задушевен стил на изпълнение. Между другото, това е и името на един от неговите албуми. Той става известен ъс своите балади още през 90-е и от тогава е един най-популярните и обичани изпълнители в страните от бившия Съветски съюз и не само. Артистът е брат на композитора и продуцент Константин Меладзе, с когото имат много съвместни хитове и музикални проекти.

За творческия си път, който продължава повече от четвърт век, Меладзе изнася няколко хиляди концерта. Композициите му покоряват най-авторитетните хитови класации. Певецът има много награди и премии, нееднократно е признаван за най-добър изпълнител на годината. Известен е с хитовете си като "Салют, Вера", "Сэра", "Самба белого мотылька" и  други.

Стилът и талантът на Меладзе винаги е безупречен. Всеки може да се убеди в това, като посети концерта на „последния романтик“ в НДК.

Билети:

София - https://www.eventim.bg/bg/bileti/valeriy-meladze-sofiya-national-palace-of-culture-hall-1-1419264/performance.html

Варна - https://www.eventim.bg/bg/bileti/valeriy-meladze-varna-palace-of-culture-and-sports-645675/event.html

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !