Кристиано с прием в ADOR на InterConti

Посланичката на Италия, вляво на снимката, беше сред...

Жерар Депардийо влиза в ролята на...

Очаквайте първия епизод от „Марсилия“ на 19 септември в...

Филмът Русалки предизвика бунт в кината през изминалия уикенд

отпечатай новината

16.09.2024 14:29 | Видян 358 пъти

Филмът Русалки предизвика бунт в кината през изминалия уикенд

38 277 зрители са гледали филма през изминалите три дни

Филмът, който събира заедно едни от най-успешните топ инфлуенсъри в българското онлайн пространство, разби представите за гледане на кино в салон. В изтеклите три дни от премиерата му, в които имаше много кина с разпродадени билети за прожекциите, се наблюдава разбиване на досегашните представи за гледане на кино сред младите български зрители. На повечето прожекции, доволните младежи се качват на сцената и започват да пеят заедно с филмовите герои от „Русалки”, като киното се превръща в концерт.

Много от младите зрители на филма се заснели видeа със своите неочаквани реакции на филма и са ги изпратили на свои приятели, на продуцентите, актьорите и създателите на „Русалки”.

Според данните от националната боксофис класация филмът е видян от 38 277 зрители само за трите дни на голям екран. „Русалки” е най-гледан филм за премиерния си уикенд, за цялата 2024 година, а след него се нареждат „Кунг-фу панда 4” – с 32 480 зрители, ”Аз, проклетникът 4” - с 30 100 и “Inside Оut 2” – с 20 460.

„Русалки” застава начело и на класацията за най-гледан български филм в премиерен уикенд за последните 14 години, след абсолютния хит „Мисия Лондон”, който е бил видян от 46 291 зрители в премиерния си уикенд през 2010 г.

Забавната тийн комедия за истински момичета и момчета, магични русалки и техните проблеми, изпълнена с драматични моменти, е подходяща за широк кръг от зрители.

Не само заради вечните теми, които поставя: Може ли една лятна любов да трае вечно? Кой иска да “подлее вода“ на русалките и как се справят с отношенията помежду си?

Но и заради изпълнителите на ролите във филма, които са едни от най-харесваните български инфлуенсъри в социалните мрежи у нас: Лили Аначкова, Ева Георгиева, Стефани Разсолков, Петя Дончева, Иван Павлов, Виктория ал Маджали, Дари Овчарова, Любомира Николова, Венета Цонева, Веселин Цолов, Боби Цанков, Матего, Жизела Василева, Весоу, Зино Туми.

В Русалки специално участие има диджей Дамян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !