Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Топ 10 на най-известните филмови секс сцени

отпечатай новината

22.09.2024 08:21 | Видян 217 пъти

Топ 10 на най-известните филмови секс сцени

Филмите за Нимфоманката (2014)

Нимфоманката, том 1 и 2, имаше толкова много секс сцени, че би било невъзможно да се изберат кои са най-горещите. Нека само да кажа, че филмът е известен с това, че включва почти всеки вид сексуален акт, за който можете да се сетите. Ако можете да гледате нормално филмите с хора около вас, то заслужавате медал.

Синият е най-топлият цвят (2013)

Това е един от филмите, които мнозина биха определили като противоречиви. Той включваше гореща лесбийска сцена, която почти подпали света, така да се каже. Повечето спорове бяха свързани с голотата, но също така шокираха света, защото хората все още се бореха с ЛГБТ връзки във филм. Неговата дълга и явна секс сцена помогна за спечелването на „Синият е най-топлият цвят“ рейтинг NC-17.

Срам (2011)

Този конкретен филм хвърля безкомпромисна светлина върху сексуалната зависимост. „Срам“ е британски драматичен филм, представящ напрегната драма за мъж, пристрастен към секса. Има много сцени с оценка NC-17, някои от които са направо смущаващи. Една конкретна предна снимка с участието на Майкъл Фасбендър, един от главните актьори, накара много хора да говорят.

Петдесет нюанса сиво (2015)

Това се нуждае от малко представяне, за да бъда честен. Това е един от филмите, които предизвикаха бурна реакция от масите поради изобразяването на табу BDSM в цели секс сцени, които имаха много червено червено. Има много садомазохизъм и робство, ако харесвате такива неща.

Последно танго в Париж (1972)

Това е един от онези филми, чиито сексуални сцени бяха толкова откровени, че мнозина вярваха, че актьорите наистина са правили секс по време на снимките. Екранната любовна афера на Марлон Брандо и Мария Шнайдер особено хваща окото, както и скандалната сцена с масло.

Блу Валънтайн (2010)

Blue Valentine може да е за болката от разбито сърце, но също така включва една от най-противоречивите секс сцени от последните 10 години. Филмът получи рейтинг NC-17 седмици преди излизането си, което всъщност навреди на шансовете му за боксофис. Звездата Райън Гослинг приписва това на парливата орална секс сцена.

Балът на чудовищата (2001)

Ето още един пикантен носител на Оскар – Monster’s Ball. Филмът спечели Оскар на Хали Бери през 2002 г. и също накара хората да говорят за противоречивата сексуална връзка между нея (или по-скоро нейния герой) и тази на Били Боб Тортън.

Тъмно минало (2005)

Този филм включва сцена на секс по стълбите, която е не само гореща, но и обезпокоителна, като се има предвид, че не изглежда да е напълно по взаимно съгласие, поне в началото. Има много брутално насилие, графична сексуалност и голота. Мария Бело не се страхува да покаже малко кожа и нейните секс сцени с Виго Мортенсен повдигат някои вежди.

Широко затворени очи (1999)

Eyes Wide Shut е това, което бихте очаквали от сексуален трилър, със сцени, които тласкат зрителя към границата между това, което се смята за извратено и насилствена агресия. Има дори сцена на оргия с маски и доста мощна динамика, която ги прави извратени като дяволите.

Черен лебед (2010)

Списъкът ни допълва Черният лебед, който донесе Оскар на Натали Портман за отличното й представяне на разстроена балетна танцьорка, но филмът очевидно е по-известен с графичните сексуални сцени, в които Портман се цапа с колегата си Кунис. Сцената е колкото секси, толкова и противоречива и накара повече от няколко глави да се обърнат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !