Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Защо Кънев да е депутат, ако Нинова не може: И двамата са над 12 г. в НС

отпечатай новината

20.09.2024 15:17 | Видян 136 пъти

Защо Кънев да е депутат, ако Нинова не може: И двамата са над 12 г. в НС

Петър Кънев ще бъде водач за Бургас на БСП, въпреки че и той като Нинова е повече от 12 г. народен представител и по устав няма право да продължи да заема място в парламента. Всякакви оправдания, че бил гражданска квота са безпочвени - казусът е разглеждан по друг повод и е категорично установено: ако някой представлява червените в парламента, член или не, той се подчинява на общото правило. Иначе излиза като в популярната и безобразна ситуация: "Имаме принципи, ако не ви харесват - имаме и други".

Новото ръководство, начело с бургазлията Атанас Зафиров, клекна пред претенциите на печатащия бюлетините и протоколите за изборите - ужасяващ конфликт на интереси, и принтиращ незаконните екостикери, че БСП му била дължала пари. Странно как 150-те хиляди, за които се претендираше на миналите избори само преди 3 месеца, сега чудодейно се оказаха половин милион. Много е интересно какви документи съществуват по въпроса?

И проблемът не е само в практическата конкретика на уставите и фактурите, а във факта, че по известни на всички причини Петър Кънев не отговаря на нито един от критериите за "нови лица" на БСП. Сега остава само да го направят и шеф на комисията за децата в Народното събрание, за да сподели безценен опит за ранната им сексуална просвета - тема, която без друго се обсъжда покрай закона за джендър-пропагандата.

Следва....


Радостина Тонева, 19мин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !