Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Сериалът Тревожност с награда Златна роза 2024

отпечатай новината

27.09.2024 17:00 | Видян 121 пъти

  Сериалът Тревожност с награда Златна роза 2024


Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29 септември, неделя от 21:00 ч. по БНТ 1 – „Тревожност“ спечели награда „Златна роза“ 2024 за телевизионен сериал от 42-то издание на фестивала за българско игрално кино във Варна.

„Тревожност“ е режисиран от Илиян Джевелеков и засяга важни теми от съвремието ни. Задълбочен и атрактивен, в продължение на 13 епизода, сериалът ще среща зрителите на БНТ 1 с отчуждените съпрузи д-р Манов (Пенко Господинов) и д-р Ясенова (Ана Пападопулу) – психотерапевти, които живеят и работят под един покрив, както и с техните пациенти, които изповядват тайните си, изправят се срещу демоните си и заедно с терапевтите си търсят път да продължат напред.

„Тревожност“ е продуциран от Българската национална телевизия и „Мирамар филм“, с подкрепата на Националния филмов център. Това е вторият сериал копродукция между БНТ и „Мирамар филм“, след „Порталът“, който през 2021 г. влезе в класацията на EBU за десетте най-добри сериала, излъчени от европейски обществени медии.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !