Официално обвиниха лекаря на Матю Пери

Д-р Марк Чавес, един от двамата лекари, които бяха...

Pink Floyd продадоха песните и бранда...

Легендарната британска група Pink Floyd е сключила...

Хари и Меган пред раздяла?

отпечатай новината

03.10.2024 12:42 | Видян 391 пъти

Хари и Меган пред раздяла?

Принц Хари е направил осем публични изяви без съпругата си Меган Маркъл в рамките на няколко дни и това е знак, че нещо се случва, пише шотландското издание Daily Express. Последно 40-годишният херцог на Съсекс се появи на наградите WellChild в Лондон в понеделник и отново бе сам.

Самотните му начинания включваха и посещение в Ню Йорк, където той участва в няколко събития, включително панел в Глобалната инициатива на Клинтън, както и гостуване в Tonight Show with Jimmy Fallon.

PR експертът Марк Борковски, който наблюдава отблизо Хари и Меган, обаче информира Daily Telegraph, че „разделянето“ на работата им се случва от известно време и предположи, че Хари може би се „връща към основите“.

Той заяви: „От известно време се наблюдава разделение [на работата им]. Не е нужно да си ракетен учен, за да си помислиш, че има нещо, което се случва. Тя се занимаваше със сладкото, с играта на Марта Стюарт. Изглежда, че той се връща към основите“.

Марк, който твърди, че „звездната сила“, която са вярвали, че ще имат заедно, „не е проработила“, както са очаквали, добавя още: „Трябваше да променят разказа.

„Нуждаят се от начинание, което да отклони вниманието от неуспехите. Благотворителният аспект впечатлява всички, че той [Хари] има стойност отвъд противоречивите неща.

„Това ги отделя от лошата преса и неуспешните идеи за съдържание. Потребителите все още имат време за Хари.“

Източникът говори пред Express през септември, твърдейки, че индивидуалните обиколки на Хари са стратегически ход за използване на широката му популярност сред кралските фенове в световен мащаб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !