Джими Картър на 100 години

39-ият президент на САЩ Джими Картър навърши 100 години....

В. Златев на 25 г. Бг Петролна...

Валентин Златев направи една от редките си публични...

Еминем ще става дядо

отпечатай новината

04.10.2024 10:09 | Видян 107 пъти

Еминем ще става дядо

Рапърът Еминем обяви, че дъщеря му Хейли Джейд е бременна, предаде ABC. Той направи това чрез трогателно музикално видео. Домашни видеоклипове, датиращи от 1999 г., и снимки на дуото баща-дъщеря, заедно с видеоклипове от нейната сватба през май, са подчертани от емоционалната песен „Temporary“ във видеото, публикувано в четвъртък.

В клип от скорошно домашно видео дъщеря му подава на Еминем фланелка с името „дядо“ с номер 1 на гърба. Тя му дава и ултразвукови снимки и той изглежда шокиран.

Влиятелната в социалните медии Хейли Джейд потвърди новината за бременността си часове след публикуването на видеото в четвъртък с публикация в Instagram. „Мама и татко очакват 2025 г.“, озаглави тя публикацията.

Представители на 51-годишния Еминем още не са отговорили на исканията за коментар.

Изпълнителят на „Lose Yourself“ винаги е имал слабост към дъщеря си, често я споменава в песните си и има такива, изпълнени с почит към нея като „Hailie's Song“ и „Mockingbird“.

Джейд е единствената биологична дъщеря на Еминем, която той има от бившата си съпруга Ким Скот. Освен това той осинови две от дъщерите на Скот от предишни връзки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !