2 седм. след 3 мес. ремонт на ул....

"Няма да има повече ремонт на ремонта", обеща...

DARA и Мария играят на канадска в...

Хитове на Лили Иванова, Aerosmith и Меди звучат в новия...

Кание Уест и Бианка Ченсори разделени от седмици, готови са за развод

отпечатай новината

10.10.2024 11:30 | Видян 132 пъти

Кание Уест и Бианка Ченсори разделени от седмици, готови са за развод

Съобщава се, че Кание Уест се е разделил със съпругата си Бианка Ченсори преди няколко седмици.

В понеделник сутринта TMZ заяви, че рапърът и съпругата му са се разминали известно време и „евентуално“ планират да подадат молба за развод.

Твърди се също, че 47-годишният Уест е бил в Токио, докато 29-годишната Сенсори е отлетяла за Австралия, за да бъде със семейството си в този труден момент.

Сайтът добави, че бившият съпруг на Ким Кардашиян е казал на приятели, че е приключил с Бианка и иска да остане сам, докато прекарва известно време в Япония.

Все още не се съобщава причина за раздялата. Двамата не са виждани заедно от 20 септември.

Двойката е била виждана отделно и преди, така че самостоятелните излети може да не показват някакви трудности във връзката, а просто, че Бианка не е успяла да се присъедини към Уест на текущия етап от пътуването му по някаква причина.

За последно двойката е снимана заедно на 20 септември, докато пазаруват в Токио.

Уест е женен за Censori от декември 2022 г.

Те се ожениха само един месец след финализирането на развода му с Ким Кардашиян. Кание споделя четири деца с възпитаника на KUWTK - дъщери Норт, 11, Чикаго, шест, и синове Сейнт, осем, и Псалм, пет.

Напоследък Бианка пътува с Уест, подкрепяйки го на различните му партита за слушане на лешояди по целия свят. Нейното семейство също е присъствало на едно от представленията.

Двойката често не може да бъде пропусната, когато е заедно - най-вече отчасти заради пикантните тоалети на Бианка.

По-рано тази година през февруари източник разкри пред DailyMail.com, че основателят на SKIMS е помолил Кание жена му да прикрива, когато е около децата им.

„Ким инструктира Кание никога да не позволява на Бианка да се облича така около децата им. Тя наистина е изненадана, че Кание е позволил на жена си да напусне къщата по този начин.

Вътрешният човек добави: „Кание направи същото, което прави с Бианка, с Ким през целия им брак. Разликата е, че когато Кание обличаше Ким, той беше уважаван като човек – като художник.

„За съжаление, Ким знае през какво преминава Бианка – но тя чувства, че Бианка трябваше да знае в какво се забърква.“

Междувременно миналата седмица Kanye обяви нов албум и дебютира с нова песен по време на шоуто си в Хайкоу, Китай.

Новият албум – който следва двете му издания на Vultures по-рано тази година – се казва Bully.

Новата песен се казва Beauty and the Beast и той я изпълни в Китай като рапира върху инструментален фон.

„Все още мисля за това всяка вечер и ден, за да се опитам да стоя настрана, за да запазя публиката си / Не приемайте това неуважение, седя тук и се опитвам да пренасоча.“

По време на концерта Уест също дебютира нова версия на 530, песен от Vultures 2, която феновете наричат ​​завършена версия, тъй като съдържа втори куплет.

Ye не даде на публиката никаква представа кога ще бъде пуснат албумът Bully, но ако той следва същия маршрут като двата проекта на Vultures, ще има закъснения.

Vultures беше отложен с месеци, преди най-накрая да излезе на 10 февруари. Вторият проект Vultures първоначално беше планиран за 8 март, но беше отложен за 3 август.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !