2 седм. след 3 мес. ремонт на ул....

"Няма да има повече ремонт на ремонта", обеща...

DARA и Мария играят на канадска в...

Хитове на Лили Иванова, Aerosmith и Меди звучат в новия...

Имот на Том Круз ще бъде в окото на урагана Милтън, докато той е видян притеснен в Лондон

отпечатай новината

10.10.2024 11:51 | Видян 135 пъти

Имот на Том Круз ще бъде в окото на урагана Милтън, докато той е видян притеснен в Лондон

Том Круз не можа да скрие изражението на тревога на лицето си, когато беше видян да пристига в Лондон в сряда на фона на предупреждението за ураган във Флорида, пише Daily Mail.

Властите във Флорида издадоха последни предупреждения за граждани, които отказват да се евакуират през последните няколко часа, преди ураганът Милтън да достигне сушата, като им казаха да „изчезнат веднага“, тъй като няколко торнада започнаха да връхлитат щата.

И се очаква големият жилищен комплекс на актьора и известния сциентолог в Клиъруотър, Флорида, да бъде в окото на бурята.

Холивудската звезда беше забелязана в Лондон със загрижен вид на фона на новината за разрушителната сила на Милтън.

Пристигайки със стил, след като пилотира своя хеликоптер, Том кацна на лондонското летище Батерси със сестра си Мариан и актьорите Симоне Копо и Мартина Ферагамо, на хиляди мили от дома му.

Във Флорида милиони хора са вкопчени в отчаяна надпревара с времето да се евакуират, преди „бурята на века“ да връхлети Тампа.

Длъжностни лица предупреждават, че онези, които изберат да останат и да преодолеят урагана Милтън, ще бъдат оставени да се грижат сами.

Служителите на службите за спешна помощ не се въздържаха в оценката си за щетите, които Милтън може да причини, като направиха всичко възможно, за да подчертаят смъртоносния потенциал на бурята, връхлитаща безпомощните крайбрежия, и напомняйки на жителите за разрушенията, причинени от урагана Хелене само преди седмици.

„Това е, хора“, каза директорът за управление на извънредни ситуации Кати Пъркинс на пресконференция в сряда сутринта.

„Онези от вас, които бяха ударени по време на урагана Хелене, това ще бъде нокаут. Трябва да излезете и трябва да излезете веднага.

Том живее в апартамента си във Флорида от 2016 г., когато се сбогува с имотите си в Бевърли Хилс за сладките 39 милиона долара.

Той се преместил в жилището поради близостта му до международния щаб на сциентологията и според сведенията бил много „щастлив“ там.

Смайващият пентхаус апартамент на Том за милиони долари включва частен 39-футов басейн на покрива на актьора.

Плановете през 2018 г. разкриха, че покривът е настроен да включва „градина с басейн“, „кухня с басейн“ и зона за хранене на открито.

Пентхаусът запълва горните два етажа на кондоминиума, наречен The SkyView, и включва цяла стая, посветена на симулатор на полети.

Планът също така показа, че луксозната площадка разполага със самостоятелен вход с асансьор за кола, както и личен гараж, който може да побере до девет превозни средства.

Удобствата за обитателите на самата сграда ще включват обществен басейн Sky Lounge, стая за игра за деца и салон, наречен „The Vault“.

Том живееше със сина си Конър, когото осинови с бившата си съпруга Никол Кидман, в апартамента, докато последният не се премести в религиозното убежище на Сциентологията The Sandcastle.

Конър следва стъпките на баща си Том и все повече се настанява в сциентологията.

През 2018 г. беше разкрито, че той живее в плюшения комплекс Sandcastle, собственост на църквата, който е описан като „религиозно убежище“.

Построен през 1979 г., комплексът в курортен стил беше актуализиран през 2018 г., за да включва 62 жилищни стаи и 84 стаи за „одит“ – където сциентолозите са известни с лични разпити, за да определят „зони на духовно страдание“.

За разлика от строгите религиозни практики, които се извършват вътре, екстериорът включва тераса с невероятна гледка към водата, басейн и хидромасажна вана, градина на покрива и дори скромен бар в стил тики.

Пентхаус дворецът на Круз се строи няколко години, преди той да се нанесе в него през 2018 г., както показват докладите, милионерът сциентолог Мойсес Агами е представил планове за развитие още през 2015 г.

Съобщава се, че Agami е искал да предложи жилищните единици за между 300 000 и 350 000 долара за 1300 кв. фута единици с две спални и две бани.

Но през 2015 г. плановете на Agami претърпяха драстични промени, тъй като 52-те планирани единици внезапно бяха намалени до 40, за да направят място за луксозния пентхаус и частния гараж.

Приблизително по същото време Том обяви или продаде шест от собствените си имота в рамките на две години - включително основния си дом в Бевърли Хилс.

През 2013 г. звездата от Top Gun пусна на пазара двата си дома в Ню Йорк, апартамент за 3 милиона долара и градска къща за 28 милиона долара.

И през 2015 г. той изброи дома си в Холивуд Хилс, Телурайд, имението в Колорадо, имението в Бевърли Хилс и дома в Южна Англия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !