Плешив килим пред Седмочисленици от...

Чудни снимки на цветен килим пред Св. Седмочисленици...

Щуро забавление с Константин в Пееш...

Безспирно забавление очаква зрителите в “Пееш или лъжеш”...

Инцидент препречва пътя на една от двойките в Бягство към победата

отпечатай новината

10.10.2024 16:15 | Видян 120 пъти

Инцидент препречва пътя на една от двойките в Бягство към победата

Нови локации, изпитания и вълнуващи предизвикателства по пътя към „скритото съкровище“ очакват участниците в риалитито „Бягство към победата“ този петък и събота от 20:00 ч. по bTV. След отпадането на „Гаджетата“ Кирил и Ема, напред в състезанието продължават 11 двойки, които тази седмица предстои да се впуснат в още по-оспорвана надпревара, белязана от невиждани до този момент емоции.

В петък вечер (11 октомври) участниците ще стартират новия етап от Розовата долина, а първата им задача ще ги отведе до китно селце, кръстено на генерала, командвал Българското опълчение през Освободителната война. Там те ще трябва да намерят розоварна, където със сърп в ръка ще им се наложи да съберат по три кошници от едно от благоуханните растения, с които е известен регионът. Неумението да борави с ръчния земеделски инструмент ще изправи една от двойките до ръба на техните възможности, а инцидент по време на изпълнение на задачата ще наложи намесата на спешна медицинска помощ.

Следващото предизвикателство ще отведе претендентите за „скритото съкровище“ до изоставен рудник за добив на метали, където ще ги очаква Ивет Горанова. Там двойките ще се изправят пред задачата „Менделеева таблица“, изискваща остър ум и знания или бързина и физическа издръжливост. Двойките ще трябва да си припомнят знанията за химичните елементи, много от които се крият в отровната вода на рудника. Участниците ще завършат деня си в един от най-живописните български градове. Там Краси Радков ще ги нагости с необичайни „деликатеси“, които определено не са по вкуса на всяко небце. А двойката, която последна удари гонга на финалната права при Станислава Ганчева, по традиция, ще „загуби живот“.

В следващия ден от етапа – в събота (12 октомври) от 20:00 ч. по bTV – двойките отново ще разчитат на знанията си по история и география в търсене на локациите на задачите за деня. Колко време и търпение е нужно, за да се свари яйце в гореща минерална вода? Колко бързо падат дрехите и задръжките на участниците в стремежа към победата? Прехвърчат ли романтични искри в бивака? Коя двойка ще отпадне от надпреварата и коя ще получи следващото парче от картата на съкровището? Всичко това предстои да разберем в следващите два епизода на „Бягство към победата 2: Съкровището“ – в петък и събота от 20:00 ч. по bTV!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !