Плешив килим пред Седмочисленици от...

Чудни снимки на цветен килим пред Св. Седмочисленици...

Щуро забавление с Константин в Пееш...

Безспирно забавление очаква зрителите в “Пееш или лъжеш”...

Щуро забавление с Константин в Пееш или лъжеш тази неделя

отпечатай новината

10.10.2024 16:19 | Видян 129 пъти

Щуро забавление с Константин в Пееш или лъжеш тази неделя

Безспирно забавление очаква зрителите в “Пееш или лъжеш” тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. Основен виновник за доброто настроение в шоуто ще бъде винаги певецът Константин, който ще опита да намери правилната дуетна половинка.

Зад гърба му плътно ще бъдат две добре познати родни звезди и негови близки приятели. Музикантът Димитър Ковачев - Фънки и актьорът Станимир Гъмов ще допълнят панела от съветници, присъединявайки се към Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов. Заедно те ще трябва да намерят най-добрия начин как да разобличат лъжците и да познаят пеещите, а Константин ще избере дали да послуша тях, или да се довери на собствената си интуиция.

Ведрата атмосфера ще бъде допълнена от романтичен танц на Константин и любимия водещ Димитър Рачков, предизвикан от представянето на един от претендентите.
Интересни истории, странни факти и много таланти, сред които свирене на мандолина, ще помогнат или ще объркат звездния гост в избора му на дуетна половинка тази неделя.

Ще успеят ли претендентите да учудят Константин с историите си? На кои от тях ще се довери и кои ще опровергае веднага? Кой талант ще го впечатли най-много? Какви изненади още предстоят? - разберете в неделя в 20:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !