Ферари с най-новия си хиперавтомобил,...

F80 е чисто новият хиперавтомобил на Ferrari и не е тук,...

Хамам на 304 г. с World Luxury Spa...

Истанбул винаги има какво още да предложи, колкото и...

31-г. звезда загина след падане от 3-тия етаж на хотел в Б.Айрес

отпечатай новината

17.10.2024 10:46 | Видян 464 пъти

31-г. звезда загина след падане от 3-тия етаж на хотел в Б.Айрес

Бившият член на One Direction Лиъм Пейн почина в Буенос Айрес, след като падна от хотел.

Съобщава се, че поп звездата е пристигнал в латиноамериканската страна по-рано този месец, за да присъства на концерта на бившия си колега от групата Найл Хоран.

Няколко свидетели казаха, че г-н Пейн е паднал от стаята си в хотел Casa Sur Palmero малко след 17:00 часа (ART) в сряда вечерта.

Феновете са се събрали пред хотела, където има спешна помощ и е издигната червена шатра.

Оттогава местната полиция се зае с внезапната смърт на 31-годишния мъж, тъй като почитта се наводнява след трагедията.

В изявление на местната полиция се казва, че те са пристигнали в хотела, след като са били "информирани за агресивен мъж, който може да е бил под въздействието на наркотици и алкохол".

Говорителят на градския доставчик на линейки Алберто Кресченти каза, че г-н Пейн е паднал от около 40 метра и е получил „тежки наранявания, които са несъвместими с живота“.

Той каза: „Алармата е била вдигната в 17:04 ч. местно време, като се казва, че човек лежи във вътрешен двор на Casa Sur.

„В 17:11 пристигна линейка и мъжът беше констатиран за смъртта.

„След това разбрахме, че е бил известен певец. За съжаление нараняванията, които той получи в резултат на падането, се оказаха фатални. Нямаше възможност да го спасим.

Последната публикация на звездата в Snapchat го показа как щастливо позира с партньорката си Кейт Касиди, докато се гледат в огледало - снимка, която първоначално беше направена миналия август.

По-нататъшни публикации от последните моменти от живота на звездата показаха как той се наслаждава на обяда в хотелската си стая, където той разкри, че двойката се е „събуждала в 13:00 всеки ден“ и е избирала Форест Гъмп като костюм за Хелоуин.

Друго трагично селфи беше озаглавено: „Прекрасен ден в Аржентина“, преди звездата да сподели снимка от хотела си, като написа: „Щастлив съм, че имам малко време“, последвано от емоджи със сърце.

Той сподели още една снимка с Кейт с надпис: „Качествено време“.

Бившата годеница на Лиъм Пейн Мая Хенри наруши мълчанието си след внезапната смърт на певеца.

Източник, близък до Хенри, каза пред DailyMail.com: „В момента тя очевидно е в шок.“

Моделът разбра едва когато член на нейния екип се свърза с репортер.

Лиам започна преследването си към звезда, когато първоначално се яви на прослушване за X Factor през 2008 г.

Едва на 14 години Лиъм впечатли съдиите със собствената си версия на Fly Me To The Moon от Франк Синатра, но по-късно беше елиминиран от шоуто.

Въпреки това Пейн даде още веднъж на прослушването си за конкурса през 2010 г., където бързо се изстреля към славата като част от One Direction.

Той и бившите му колеги от бандата Найл Хоран, Зейн Малик, Хари Стайлс и Луис Томлинсън бяха събрани от Саймън Коуел и бившия съдия Никол Шерцингер, които видяха потенциала им като група.

Само след няколко седмици на опознаване и непрестанни репетиции, групата впечатли Саймън на прослушването им в Judge's Houses и стигна до концертите на живо.

Поп Свенгали по-късно призна пред Rolling Stone, че му е отнела „около една милионна от секундата“, за да забележи световния потенциал на групата.

Реакцията на феновете също беше мигновена, като 1D истерията скоро засенчи шоуто. Въпреки обожанието, бандата в крайна сметка завърши на трето място в X Factor, но малко след това Коуел подпечата съдбата им, като подписа с петорката договор със Syco за £2 милиона.

В желанието си да се възползва от вече преданата фенбаза на момчетата, Коуел започна бързо записите за дебютния албум на групата, започващи през януари 2011 г.

До септември същата година беше издаден първият сингъл на One Direction с What Makes You Beautiful, който се изкачи до номер едно в класацията за сингли в Обединеното кралство, след като стана най-поръчваният сингъл на Sony Music Entertainment в историята.

Техният дебютен албум, Up All Night, също беше бестселър, превръщайки се в най-бързо продавания дебютен албум в Обединеното кралство за 2011 г., като записът доведе до първото им турне, което започна в Обединеното кралство през декември.

След като Малик обяви напускането си от групата през 2015 г., членовете на групата тръгнаха по различни пътища.

По време на времето си като група, One Direction спечелиха пет награди Brit Awards, четири MTV Video Music Awards, натрупаха над три милиарда гледания в YouTube и продадоха 50 милиона записа по целия свят.

След като издаде пет албума с една от най-големите момчешки групи на всички времена, Лиам издаде първия си солов албум, озаглавен LP1 през 2019 г.

Неговите сингли Strip That Down, написани в съавторство с Ed Sheeran, се изкачиха до номер 10 в класацията Billboard Hot 100 същата година.

По време на музикалната си кариера попзвездата си сътрудничи с имена като J Balvin, French Montana, Dixie D'Amelio и A Boogie Wit da Hoodie.

Преди това той имаше връзка с британската поп сензация Шерил Коул и двойката посрещна сина си Беър Грей на 22 март 2017 г. По-късно родителите се разделиха през 2018 г.

След романса си с г-жа Коул, Лиъм имаше периодична връзка с бившата си годеница Мая Хенри и двамата я прекратиха през май 2022 г.

Той оставя родителите си Джеф и Карън Пейн, сина си Беър на седем години и двете си по-големи сестри Рут и Никола.

MailOnline се обърна към представителите на Liam Payne за коментар.

Имаше изливане от почит онлайн, като другият бивш участник в X Factor Jedwad написа: „RIP Liam Payne. Съболезнования на приятелите и семейството му.

Те добавиха: „Изпращам сила на Шерил и неговия син Беър, както и цялото семейство на One Direction.“

Бившият участник в X Factor и телевизионна личност Райлън Кларк каза: „Изключително тъжни новини. Много трагично и толкова младо. RIP Liam x'

Друга бивша състезателка Кейти Уайсел написа: „Сърцето ми е напълно разкъсано на парчета в момента, абсолютна съм без думи.“

Бившият водещ на X Factor Дермът О'Лиъри описа шокиращите съобщения за смъртта на Лиъм Пейн като "най-лошата новина".

Той каза: „Спомням си го като 14-годишен, когато се яви на прослушване в X Factor и ни взриви, пеейки Синатра. Той просто обичаше да пее.

„Той винаги беше радост, имаше време за всички, учтив, благодарен и винаги беше смирен.

„Изпращам любов и молитви към семейството му. Dx'

Парис Хилтън написа: „Толкова е разстройващо да чуя новината за смъртта на Лиъм Пейн. Изпращам любов и съболезнования на семейството и близките му. RIP приятелю.

Певецът Чарли Пут сподели поредица от снимки и видеоклипове в своя Instagram, когато отдаде почит на покойната звезда на One Direction.

32-годишният хитмейкър на Light Switch публикува сладка снимка на двойката, всеки сочещ към другия и с прегърнати ръце.

Той написа на своите 18,4 милиона последователи: „В момента съм в шок. Лиам винаги е бил толкова мил с мен.

„Той беше един от първите големи артисти, с които трябваше да работя. Не мога да повярвам, че го няма.

Певецът Макс Джордж разкри, че е „съкрушен“ от новината за смъртта на Лиъм Пейн.

Звездата от The Wanted 2.0 написа на X: „Лиам ме подкрепяше невероятно в един от най-трудните моменти в живота ми.

„Никога няма да забравя това. Мислите ми са с неговото семейство, приятели и фенове в този ужасен момент. Почивай в мир Лиам.

Стивън Бартлет написа: „Не мога да повярвам на това, което чета за Лиъм Пейн. Абсолютно сърцераздирателно.

Мартин Луис написа: „Шокиращо и трагично. разкъсване. Не го познавам, но ми се стори като удар в червата да чета за такъв млад мъж. Мисли с любимите си хора.

MTV пусна следната почит: „Ние сме дълбоко натъжени да научим за трагичната кончина на Лиам Пейн днес. В този труден момент сърцата ни остават с неговото семейство, любимия човек и феновете.'

Brit Awards каза: „Невероятно сме тъжни да научим за трагичната кончина на Лиъм Пейн. Нашите мисли и молитви са с приятелите и семейството му в този момент.

Spotify също добави: „Ние сме дълбоко натъжени от новината за смъртта на Лиъм Пейн. Нашите мисли са със семейството, приятелите и многобройните фенове, които го обичаха и подкрепяха.

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !