Мъск редовно разговаря с Путин: WSJ

Шефът на SpaceX, Tesla и X, Илон Мъск, е в редовен...

Емил Конрад купи дом на мъжа си

Влогърът и инфлуенсър Емил Конрад се похвали с нов имот....

Кметът подслушва във фоайето пред кабинета си: ДС в действие (ФОТОФАКТ)

отпечатай новината

25.10.2024 13:42 | Видян 230 пъти

Кметът подслушва във фоайето пред кабинета си: ДС в действие (ФОТОФАКТ)

Шушу-мушу в СОС

Кметът Терзиев, внук на генерали от ДС, се доказа като "достоен агент на Промяната", както сам се определи, като постави микрофон - включен при това, за да слуша какво си говорят във фоайето на кабинета му, докато чакат да влязат на среща при него.

Дали причината за опването на техниката е оповестеният от 19 минути скандал между него и Борис Бонев не е ясно, но именно оттам се е чувал тонът на дискусията между двамата столични лидери на ППДБСС.

И пак там са се раздували коментарите между неволните слушатели на кавгата, с основание притеснени в чии ръце е оставен градът. Тъй като със сигурност фоайето се и заснема с камери, посетителите и служителите в Общината трябва обаче да бъдат най-притеснени за себе си и за НЕЗАКОННОТО си подслушване с визуализиране.


Странна е тази техническа обезпеченост от страна на Терзиев, доколкото той тези дни обвини именно ... техниката, че му изневерявала, като показвала погрешно, че при него замърсяването на въздуха в София е от 2 до 4 пъти над нивото при Фандъкова.

Съветниците в градския парламент пък вече искрено се забавляват с нелепите мерки на "експертния екип от първия ден", като например нареждането за недопускане при подчинената им заместник-кмет по екологията - неспециалист от БСП-Силистра, доведена от Терзиев. А тя се укрива, за да не дава инфо по екологични теми. Напомняме, че основно обещание на внука на ДС, за да бъде избран за кмет на София на 29 октомври миналата година беше: "По-чист град".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !