Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

ФБР търси млади таланти

отпечатай новината

15.02.2008 09:24 | Видян 1858 пъти

ФБР търси млади таланти

Фондация "Български рок" стартира нова инициатива в подкрепа на българския рок, съобщава "Експрес". Това обяви вчера Ивайло Крайчовски, басист на легендарната група ФСБ.

"Гошо е с нас" е шанс за младите български рокаджии да се изявят пред публика. Мястото е зала Културен дом "Средец", където всяка седмица ще забиват знайни и незнайни групи. Най-добрите от тях ще бъдат допуснати да участват в "Цвете за Гошо" през месец май и на Младежката рок сцена "Градът и аз", която се провежда всяка година около празника на столицата.

До момента желание за участие са изявили десетки банди. Диапазонът от групи е широк - от мелъди рок до хеви метъл. На 16 февруари на сцената ще се появят и първите участници - Dive, AC, Tak n и Sacred Disaster. През март публиката ще може да се запознае с редица ъндърграунд банди, като до сега малко от тях са се появявали на сцена.

Като всяко събитие и тук е нужно спонсорство. От тази година спонсорите са нови и те изрично отказват отпускането на средства за концерти и фестивали. Ивайло Крайчовски за сега плаща изявите от джоба си, но силно се надява в скоро време да намери спонсор за младите рокаджии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !