Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Майли Сайръс изоставя Twitter, за да съхрани личния си живот

отпечатай новината

11.10.2009 09:00 | Видян 5425 пъти | Гласували 1

Майли Сайръс изоставя Twitter, за да съхрани личния си живот

Звездата-тийнейджър Майли Сайръс заяви, че е решила да изтрие абонамента си в Twitter, така че да запази личния си живот, предаде Reuters Life, цитирано от БГНЕС!

"Писна ми да се опитвам да се харесам. Не живея за таблоидите. Живея за себе си", изпя 16-годишната певица и звездата на хитовото Дисни ТВ шоу "Хана Монтана", в рап-парче "Goodbye Twitter".

Сайръс, енергична ползвателка на микроблогинг услугата Twitter с над 1 милион последователи, написа водещите заглавия с внезапното си напускане на сайта, в който от знаменитости до бизнесмени и политици публикуват съобщения или tweets в размер до 140 знака. Почитатели на непълнолетната звезда по цял свят бързо започнаха онлайн кампания върху популярния микроблогинг сайт, за да се опитат да върнат там любимката си.

В едно от последните си съобщения, Сайръс казва, че приятелят й, австралмийският актьор Лиъм Хемсуърт няма подобен абонамент и иска от нея тя да изтрие своя за нейно добро. През май звездата постна гневна тирада на своята Twitter страница след критики по адрес на теглото й. В рап видеото на YouTube обаче актрисата от "Хана Монтана" отрича приятелят й да е причината за нейното решение да скъса с това свое общуване в Мрежата с почитателите си.

"Слуховете са верни, изтрих своя Twitter", пее Майли. Според нея тя спряла да "живее за мига" и вместо това започнала да живее за хората. С шоуто си по Disney Channel, един филм и няколко успешни албума, Майли Сайръс е една от най-големите звезди-тийнейджъри в света.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !