Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

MAD TV с освежена програма и нови предавания от октомври

отпечатай новината

12.10.2009 12:20 | Видян 3551 пъти

MAD TV с освежена програма и нови предавания от октомври

От началото на октомври MAD TV е с освежена програмна схема, направена специално, за да задоволи желанието на нашите зрители за повече разнообразна и качествена музика. В ефира на телевизията стартират и две нови предавания – MAD ROCKS и седмичната класация MAD TOP 40.

С освежената си програма MAD ще продължи да предлага на зрителите си най-доброто от световната и българската музикална сцена, както и да първи да представя в българския ефир най-новите клипове на най-големите световни звезди.

Сутрешното шоу Breakfast вече ще бъде с продължителност от 3 часа и ще включва най-свежата и енергична музика за ранно ставане и започване на деня в добро настроение. Breakfast се излъчва в ефира на MAD всеки делник между 07:00 и 10:00 сутринта.

Всички фенове на хип-хоп и ар-ен-би музиката ще могат да гледат любимото си Street Beat всеки делник от 11:30 сутринта и 18:00 следобед и през уикенда от 11:00 на обяд.

Всеки делничен ден от 16:30 часа ще се излъчва специален «Mixer», който ще представя любимите звезди на всички тийнейджъри в момента – Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez, Jonas Brothers, Paramore и много други!

Не е за пропускане и изцяло новото предаване MAD ROCKS, което е посветено на рок музиката. В рамките на един час то ще представя специална селекция от актуални рок хитове и класики от последните няколко години. Предаването ще се излъчва от понеделник до петък всяка вечер в ефира на MAD между 19:00 и 20:00 часа.

Шоуто е специално създадено в лабораториите на MAD TV, за да задоволи глада към разнообразна и качествена музика на нашата аудитория. След специално направените изследвания установихме, че подобни предавания изцяло липсват в българските музикални канали. Време е да спре пренебрежението към рок музиката, която има много стабилни позиции в България и хиляди фенове. MAD ROCKS ще обхваща всички стилове в рока – от мелодичността на Kings Of Leon, през пънк-рока на Green Day, та чак до алтернативността на Muse. Това са само няколко от имената на групите и изпълнителите, които ще се излъчват в предаването!

Припомняме, че феновенете на по-твърдия рок и хеви метъла могат да гледат FIRESTAGE всяка неделя от 23:00 часа с водещ култовия Нуфри от Panican Whyasker.

Феновете на електронната музика ще могат да се радват на обновената зона MAD NIGHT OUT. В петък и събота от 21:00 часа. Цели 5 часа без никакви прекъсвания за реклами, само най-добрите денс клипове, с които всеки ще може да се подготви в домашна обстановка преди излизане по клубовете. Тогава MAD ще се превърне в твоя личен DJ!

И последно, но не по важност – всяка неделя от 16:00 ще върви класацията MAD TOP 40, която ще представя най-излъчваните клипове в ефира на телевизията от изминалата седмица.

Естествено, музикалната телевизия ще продължи да предлага на зрителите си множество награди, специални събития и изненади, както и да излъчва фестивали и концерти на най-големите световни звезди.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !