Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Alice Russell взриви Лондон, ред е на София на 24 октомври

отпечатай новината

12.10.2009 13:20 | Видян 3682 пъти

Alice Russell взриви Лондон, ред е на  София на 24 октомври

Броени дни преди пристигането си в България, британската соул звезда Alice Russell представи най-новия си албум Pot of Gold. С голям концерт и страхотно шоу на 1 октомври тя взриви Лондон, карайки публиката и критиците да признаят за пореден път неподражаемия й талант.

New York Times пише „...трогателно жизнен албум, подчертаващ живия и искрен вокален стил на Alice Russell”, а феновете й, омаяни от невероятното й изпълнение, възкликват „Alice Russell - каква невероятна енергия”. 

Така на 24 октомври в зала „Универсиада” на специалното събитие на най-старото ирландско Bushmills,  българските меломани ще се са сред първите, които ще чуят новите й парчета на живо. За концерта си в България тя пристига със своя 7-членен бенд. Автентична и неподражаема, Alice Russell обещава гостуването и у нас да се превърне в истинско Bushmills Brothers изживяване за всички с афинитет към качествената музика.

След  концертното изпълнение на Алис Ръсел на специалната Bushmills вечер ще видим и добре познатите артисти Nightmares on Wax Soundsystem. В България заедно с основателя на бандата George Evelyn пристигат барабанист и две MC-та, което автоматично означава качествена авторска музика и голямо шоу. Ricky Rankin, познат на българските меломани от изпълнението му с Roots Manuva на ParkLive Fest в София това лято е първото МС, а на сцената ще се развихри и англо-американската певица Verbalicious.

Любопитна история се крие зад новия шести албум на NOW, който излезе на пазара миналата година и отбеляза 20 годишнината на бандата. Основателят й George Evelyn, известен още и като DJ EASE, решава да предприеме пътуване от родния си град в северна Англия, Лийдс до прочутия средиземноморски парти остров Ибиса, на който сега живее. За да затвърди имиджа на NOW като банда, а не просто като един невидим музикант, записващ в студио, Evelyn натоварва китарист, басист и вокалист в един кемпер и докато гостува на артистите, с които е работил през тези 20 години, на път записва новият им албум Thought So. Музикалното пътуване на Evelyn е олицетворение не само на житейския му път, но и бележи 20 годишната му успешна кариера със световния лейбъл Warp Records. Първите рилийзи на лейбъла са именно творбите на основателя на NOW.

И както Bushmills Brothers with soul е изживяване за приятели, които oсвен еднакви/сходни ценности, споделят и общ интерес към соул музиката, така и бандата на Evelyn е обединена около силното желание да създава качествената музика, с парчета, прелитащи през чил аут, хип-хоп, соул и дъб.

Автентичните изпълнения на Alice Russell и Nightmares on Wax Soundsystem и огромното стилово разнообразие, обединено от соул звученето ще превърнат октомврийската вечер в истински музикален празник.

Билетите за специалното музикално събитие Bushmills Brothers with soul са вече в продажба на цена от 20 лв. в мрежата на eventim.bg, а в деня на провеждането ще са на цена от 25 лв.

Повече информация за предстоящото събитие ще намерите на www.bushmills-bg.com

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !