Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Metamorphosis прераства в грандиозен Хелоуин маскарад

отпечатай новината

13.10.2009 16:40 | Видян 3423 пъти

Metamorphosis прераства в грандиозен Хелоуин маскарад

Третото издание на фестивала за електронна музика Metamorphosis ще се проведе в навечерието на празникa Вси Светии, 31 oктомври (събота).

За първи път в България Хелоуин ще се чества в такъв мащаб – събитието, организирано от агенция Renesanz, ще се състои в палата 14 на Международен панаир Пловдив, на площ от 3000 кв. м. Залата ще бъде тематично декорирана от Ку-Ку магЪзин, които също така ще имат щанд на място за продажба на парти аксесоари и облекла.

Незадължителният, но препоръчителен дрескод за вечерта е маски/костюми, като посетителите са напълно свободни да развихрят фантазията си на тема ексцентричен външен вид.

За фестивала са поканени някои от най-актуалните в момента световни диджеи – Dusty Kid (Италия), който това лято участва на всички големи международни фестивали и който ще представи своето уникално лайв шоу; Popof (Франция), който преди броени дни спечели приза "Най-добро ново име на сцената" на годишните музикални награди на Ибиса, и чиито парчета се пускат от светила като Tiesto, Sven Vath, Dubfire, Carl Cox и др; Dandi & Ugo (Италия), добре познати като гениите зад култовия лейбъл Italo Business и фаворити на българската публика; SideKick (Италия), автор на тоталния хит на годината Deep Fear; както и легендарният техно ветеран CJ Bolland (Белгия).

От българска страна ще се включат домакините Balthazar и JackRock, както и D-Phrag с подгряващ сет.

"Решихме, че е крайно време този забавен празник да бъде отбелязан подобаващо и в България. Има нещо много специално в чувството да си заобиколен от маскирани хора и сме убедени, че тази идея, в комбинация с добре подбраните гост-диджеи, ще остави незабравим спомен", споделят от Renesanz.

Първите 2 издания на Metamorphosis събраха в Пловдив над 8000 души от цялата страна, което превърна фестивала в едно от най-мащабните събития за денс музика в България. Мероприятието се организира под егидата на община Пловдив.

Билети (20/24 лв.) и випове (30 лв.) се продават в цялата страна в разпространителската мрежа на Eventim.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !