Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Плачеща икона в Годеч - факт или измама?

отпечатай новината

27.11.2009 11:15 | Видян 8925 пъти | Гласували 3

Плачеща икона в Годеч - факт или измама?

"Отечествен фронт" разказва историята чудото в Годеч, където в един обикновен дом една икона проплаква с кървави сълзи.

"Ще видите самата плачеща икона и леля Ваня - жената, в чийто дом се е случило чудото. Факт или измама? Търсене на лековерни наивници или годечко чудо? Ще трябва да прецените сами! Не ви карам да вярвате - съобщавам ви факт, който и вие, и ние искаме да проверим!"

Иванка Арсова от Годеч е тежко болна - изпадала е на два пъти в клинична смърт, а в момента живее с два байпаса. Докато е в болницата получава подарък от непозната жена - икона на Богородица с младенеца. Иконата е хартиена и е купена от пазара. Ваня оздравява и отнася иконата в дома си в Годеч.

И един ден се случва голямото чудо - обикновената хартиена икона, облепена с лейкопласт по краищата, забита с пирон на стената се разплаква със собствени сълзи и плаче в продължение на пет дни.

Това се случва на 1 септември 2004 година. Повикан е свещеник, който сам се убеждава, че иконата наистина плаче, а по съвет на монахиня от манастира я поставят в специална рамка със стъкло, без да променят положението й.

Новината за плачещата икона бързо се разчува. Къщата на Ваня в Годеч става място за поклонение и всеки ден тя посреща в дома си всеки, дошъл да види и да се помоли пред иконата, която до сега е плакала общо четири пъти...

А хората от Годеч разказват за болни деца, които оздравявали, бездетни жени, които се сдобивали с рожби...

„Ако такова нещо се случи в католическа страна, Ватикана веднага изпраща на място специалисти, за да уточнят дали наистина става дума за чудо или за някакъв номер, от който могат да се изкарат пари." - коментира Карбовски. -

С даренията, оставяни от посетителите в дома й Ваня помага на нуждаещите се и води стриктен отчет за всяка стотинка.

Много от жителите на Годеч вярват в чудото, но и много дълбоко се съмняват, че иконата на Ваня може да плаче. Случва се някой да се опита да откачи плачещата икона от стената, за да й види гърба.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !