Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Тri O Five в Sofia Live Club

отпечатай новината

03.12.2009 15:00 | Видян 4284 пъти

Тri O Five в Sofia Live Club

Група  Tri O Five  ще представят със  зашеметяващ лайв  новият сингъл "Back To You" и видеото към него, вдъхновено от NESCAFÉ® Dolce Gusto и режисирано от Александър Моллов на  4-ти  декември  в Sofia Live Club. Новият сингъл носи лек южен полъх, който се прокрадва не само във визията на видеото, но и в музиката. Освен  новото парче  групата ще направи и едночасов лайв с  част от вече утвърдените си хитове.

Tri O Five е най-атрактивната българска музикална формация с Jazzy-groovy-house звучене. Уникалната авторска музика на формацията придава едно ново течeние на българската сцена.

След успеха, който постигнаха с летния хит  "Let's Start Over" сега е ред на "Back To You". Парчето е  свежо, танцувално, динамично и много грууви, а нежният вокал на Майкъл  може да накара всеки да си припява "Me and you, you and me".
Официалната премиера на видеото беше ексклузивно в интернет портала Vbox7  в началото на ноември и вече се върти в ефира.
"Back to you" е поредното парче от предстоящия дебютен албум на бандата, който очакваме през пролетта на 2010 година.Както и досега музикални продуценти са  Tri O Five, а по текстовете се е потрудил самият Майкъл.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !