Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дебора и Кристиана - новите открития на Ара мюзик

отпечатай новината

23.12.2009 13:45 | Видян 14202 пъти | Гласували 3

Дебора и Кристиана - новите открития на Ара мюзик

В края на 2009г. Ара мюзик увеличи музикалното си семейство с още две нови попълнения. Дебора и Кристиана са имената на новите певици, които вече радват с първата си песен, която е в дует. Парчето се казва „Всичко или нищо”, по музика и аранжимент на Оцко и текст на Теньо Гогов. 

Дебора прекарва детството си във Видин, родена е на Коледа /25.12/ и е зодия козирог. Сама се определя като много упорита, амбициозна и целеустремена. Пее от 3-годишна, въпреки че в рода й няма музиканти. Преди да реши да се занимава с пеене Дебора е лице на модния подиум. На 18 години печели титлата „Мис Видин”, малко по-късно става „Мис Северозападна България”, а също така и „FH1 Топ модел на Видин 2008г”. Работата и като манекен доста й помага във визуалното представяне на песните. Първото нещо, с което младото дарование печели симпатии е нейната красота и естествен чар. Гласът на Дебора е чувствен и дълбок. Тя с лекота изпълнява балади, но отлично се справя и с бързите песни. Смела, зашеметяващо красива и амбицирана да успее и на музикалната сцена– това е Дебора.
Мадата надежда на Ара мюзик е луда по шоколада и джетовете, обича екстремните преживявания и винаги би помогнала на познати за каквото и да било. Мрази лицемерието, изпитва ужас от буболечки. Неин скрит талант е рисуването, много често скицира красиви модели с ефектни тоалети. Най-често прекалява със солариумите.
Най-въздействащата й песен е „EL bi elsa del final” на Кристина Агилера, която определя като любимата си изпълнителка.
Дебора поддържа формата си главно с танци, била e част от балет „Силует”, с който са се представяли на различни форуми.

Кристиана притежава плътен и запомнящ се глас. Певческият талант е закодиран генетично в нея - доста хора от рода й са се занимавали с музика, майка й е оперна певица.
Кристиана е родена на 1 ноември, зодия скорпион. Започва да свири на пиано от първи клас, след това завършва музикално училище със специалност пиано в гр. Бургас. Изявявала се е на много конкурси от където е спечелила не една и две награди. Била е солистка във филхармонията на гр. Бургас. В момента тя е първи курс в Националната музикална академия „Панчо Владигеров” със специалност поп и джаз пеене в класа на Стефка Оникян.
Танцувала е няколко години спортни танци и модерен балет,  откъдето се откроява със завидни танцови умения, подсказващи огнен темперамент и купонджийски дух.
Първите си седем години Кристиана прекарва в Тел Авив, Израел. Още малко бебе тя проговаря едновременно на 3 езика- български; руски и иврит. След това семейството й се връща в България.
Кристиана определя себе си като голяма оптимистка. Обича рискови и динамични неща, които ти вдигат адреналина. Винаги остава вярна на приятелите си и никога не би простила предателството.
Ориентира се към модерен попфолк, песни с поп звучене, както и към денспарчета, носещи ритъма на Ориента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !