Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Над 150 души се включиха в най-масовия танц

отпечатай новината

19.02.2010 09:20 | Видян 3570 пъти

Над 150 души се включиха в най-масовия танц

Над 150 души – деца и възрастни, се включиха в най-масовия танц у нас. Събитието привлече като зрители стотици посетители на Mall of Sofia, които след първоначалната изненада аплодираха танцьорите. Организатори на нетрадиционната танцова изява, която се  състоя този уикенд,  са създателите на Dance Academy.
Самите Ана Дончева  и Фил Сърмов са изненадани от сериозния мащаб и множеството си последователи. Всички 150 човека са репетирали хореографията си в продължение на цели 3 седмици на малки групи от по 10-20 души. За пръв път те се събраха заедно на 13 февруари.
Подобен род събитие е известно като  flash mob  - голяма тълпа от хора се събира и  заедно участва в някакво действие –танц, атракционен или цирков номер, пеене... За пръв път в България се случва flash mob с подобен мащаб, който е заснет от 2 музикални телевизии. Най-напред танцът започнаха преподавателите от Академията – Ани, Фил, Стаси /хоерограф на Адреналинките/, Лили, Тишо и Кремена. Постепенно към тях се присъединиха най-малките участници – 5-6 годишни дечица, а по-натам  и техните родители, баби и дядовци.
Идеята разбира се е да се привлекат и спечелят нови почитатели на танца и движението. Съдейки по усмивките и аплодисментите на гостите на МОЛ-а, целта на  мащабната танцова формация е постигната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !