Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Продуцент влюбен в Еда ?

отпечатай новината

20.02.2010 09:00 | Видян 13524 пъти | Гласували 5

Продуцент влюбен в Еда ?

СЛАВА успя да научи пикантната новина, че по време на снимките на Незабравима е имало краткотрайна любовна авантюра между актрисата Йозлем Йълмаз, която изпълнява ролята на Еда и турския продуцент Шакам Бечкет. За него се знае, че работи в екипите на най-популярните сапунки, които се снимат в Турция и арабския свят. Шакам не е семеен и е апетитна хапка за много от дамите в турския шоубизнес. Миналата година се заговори за авантюра между него и Мис Турция 2008.

Двамата с Йозлем излизат няколко пъти на вечери, но стигат само до тук. Шакам й предлага романтично пътуване, на което да се опознаят. Тя първо приема, но после отказва като се оправдава с непрекъснатите си ангажименти.

Младата красавица се притеснява, че се е превърнала в работохоличка, казвайки, че „последните пет години й се слели в една”. Като резултат Еда обмисля поне половин година почивка, през която да се отдаде на пътешествия и да се фокусира върху личният си живот.

Актрисата споделя, че Шакам е харизматичен мъж, но наистина до нещо по-сериозно така и не се стигнало.

Йозлем описва идеала си за мъж по следния начин: „Някой, който е чаровен, но и с когото можеш да проведеш приятен разговор, и дори да се скараш. Някой, който умее да те изненадва и разсмива. И задължително да има дълбоки и красиви очи.” Тя все още не е срещнала истинската любов. „Има време за всичко, наистина за момента кариерата ми е на преден план”, споделя чаровната актриса.

В едно от последните си интервюта тв звездата споделя, че с голямо удоволствие би посетила всички балкански държави, защото знае, че там е много популярна и получава доста писма от фенове.
Еда с усмивка добавя: „Може пък именно там да срещна половинката си”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !