Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

DJ Tarkan и V-Sage с общо парти за първи път от четири години насам!

отпечатай новината

22.02.2010 14:30 | Видян 4030 пъти

DJ Tarkan и V-Sage с общо парти за първи път от четири години насам!

След първите два успешни проекта – “Drugness Release Party” с DJ Tarkan и “United in Diversity” с Amanda Lepore и Cazwell, следва новия проект на SSS Production, озаглавен „Drugness Relief Party”. Именно това е повода Dj Tarkan и V-Sage да пускат заедно на 6 Март в клуб Червило за първи път от четири години насам.

„Drugness Relief Party” е второто парти от поредицата „Drugness” и носи в името си посланието  - „Да се освободим от зависимостите”. С подобна последователност SSS Production e решенa да покаже сериозното си отношение към всеки един от проблемите, с които се e ангажиралa.

Зависимостите могат да бъдат определени като един от  най-тежките товари на съвременното общество, те застрашават свободата на избор, пречат на личностното самоопределение и индивидуализма. „За това ние смятаме, че най-добрата превенция е информирането на обществото за наличието на различните зависимости и предизвикване на обществен дебат, който да превърне темата в актуална и дискутирана”, споделя изпълнителния продуцент на SSS Production -  Михаил Вучков. 

Този път вниманието на организаторите е насочено към зависимостта към интернет и виртуалните социални мрежи.

В развитите държави, броят на компютърно-зависимите младежи до 17-годишна възраст достига 5%. В България статистиката е жестока! За девет години потребителите на интернет от 5,4% от цялото население или 430 000 души е скочило на 28.5 процента или 2 600 000, което нарежда страната ни на девето място в глобалния индекс за web-услугите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !