Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Любовни музикални награди 2009

отпечатай новината

22.02.2010 15:00 | Видян 4779 пъти

Любовни музикални награди 2009

За трета поредна година радио „Романтика” организира „Любовни музикални награди” - една уникална церемония, на която биват отличени звездите, изпълнили най-любовните и емоционални песни.

Церемонията по награждаването ще се проведе на 31-ви март, в луксозния клуб „Night Flight” и ще бъде излъчена на живо по радио „Романтика”. Водещ на събитието е Димитър Геновски.

Победителитe в „Любовни музикални награди” се избират от жури в състав от 50 влюбени двойки, слушатели на радио „Романтика”. Право да гласуват имат и двете половинки. От днес до 15-ти март радио „Романтика” очаква влюбените да се запишат за участие, като изпратят име, години и телефон за връзка на efir@romantikafm.com . Всички записали се двойки ще имат възможност да присъстват на церемонията и да видят любимите си звезди.

Номинираните песни и изпълнители са избрани от екипа на радио „Романтика” и други български медии. Освен изброените категории, всяка година радио „Романтика” връчва още 3 награди: „Любимец на слушатели” се избира от слушателите без номинации,  „Вечна балада” и „Най-излъчван любовен хит” се определят от екипа на радиото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !