Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Над 500 хиляди от цял свят празнуваха с Jameson Global Party

отпечатай новината

15.03.2010 16:40 | Видян 3384 пъти

Над 500 хиляди от цял свят празнуваха с Jameson Global Party

Над 31 държави се включиха в глобалното парти на Jameson Irish Whiskey, сред които и България. Жива връзка свърза българското парти с Швеция, Швейцария, Израел и Испания. Диджеите от Kraak & Smaak и вокалистката Lex Empress, които по покана на Jameson Irish Whiskey за първи път гостуват у нас, събраха над 600 гости в Sofia Live Club. 

„За нас беше изключително удоволствие да станем част от Jameson Global Party в България. Публиката беше страхотна. Бяхме приятно изненадани от начина, по който ни посрещна. Почувствахме се като истински звезди, а не само изпълнители на диджейски сет. Това е третото ни участие с Lex Empress и смятаме, че връзката, която се получи на сцената беше силно емоционална. Благодарим на организаторите и българските фенове за страхотното парти!”, споделиха музикантите от Kraak & Smaak.

Mark Kneppers и DJ Sargon са основните фигури в K&S, понякога подкрепени от другите членове на K&S – Wim Plug и Oscar de Jong. Заедно те притежават огромен национален и международен диджейски опит със своята еклектична смесица от денс музика, варираща от фънк и брейк бийт до хаус, минимъл и дръм енд бейс.

През 2006 K&S издават своя дебютен албум Boogie Angst, а през 2008 K&S излиза и Plastic People, който им осигурява световноизвестния хит Squeeze Me. Специално за българската публика K&S споделиха, че през октомври ще реализират своя трети албум, който ще бъде с различно звучене.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !