Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ана-Мария в подкрепа на кампанията „Подай ръка, бъди човек”

отпечатай новината

25.03.2010 14:30 | Видян 3671 пъти

Ана-Мария в подкрепа на кампанията „Подай ръка, бъди човек”

Фолклорната певица Ана-Мария ще бъде специален гост на благотворителния концерт „Подай ръка, бъди човек”, който ще се състои на 8 април от 19 ч. в зала 1 на НДК.

Ана-Мария ще пее на една сцена с някои от най-популярните и обичани изпълнители в България – Иво Папазов–Ибряма, Сашо Роман, Софи Маринова.

Изпълнителката на Diapason Records ще изпълни емблематичната си песен „Богородица”. Тя е решила да представи още една своя песен по различен и новаторски начин със съдействието на виртуоза Иво Папазов – Ибряма.

„С радост приех поканата на организаторите за участие в концерта. На една сцена ще бъдат събрани едни от най-добрите ромски изпълнители. Въпреки че аз не съм от ромски произход, живея с проблемите на децата от ромски произход и мисля, че всеки човек в България трябва да се вълнува от тези проблеми. Те не са изолирани и далечни, те са в самите нас. Затова искам да призова всеки – Ела на концерта на 8 април, „Подай ръка, бъди човек” – категорична е Ана-Мария.

Събитието е организирано от Фондация „Роминтерне-Право на живот”. То е част от националната информационна кампания „Подай ръка, бъди човек”, както и от инициативите през 2010 г., която е обявена за „Европейска година на борбата с бедността и социалното изключване”. Датата за концерта не е случайно избрана, тъй като 8 април е Международен ден на ромите, а средствата събрани от концерта ще бъдат дарени на ромски деца в неравностойно положение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !