Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Abdul Shyllon на сцената на Sofia Live Club

отпечатай новината

30.03.2010 11:40 | Видян 3064 пъти

Abdul Shyllon на сцената на Sofia Live Club

На 01.04.2010, от 22.00 часа, най-добрият клуб за жива музика SOFIA LIVE CLUB ще посрещне един от най-талантливите соул певци, автор на песни, изпълнител на акустична китара и арфа,а именно англичанинът от африкански произход !

Abdul Shyllon е човек на изкуството с разнообразни качества, който изцяло е обсебен от музиката и творчеството. През годините, Abdul е имал привилегията да работи с едни от най-големите музикални таланти като: DJ Spinna, Mark de Clive-Lowe, Simbad, Noisettes и др.
Независимо дали е соло или съпровождан от други музиканти, Abdul винаги е в процес на творение и звучи хармонично.

Коментарите и сравненията, които са направени за музиката на Abdul Shyllon, го нареждат до най-старите, достойни изпълнители на класическата,соул музика. В нея има нещо красиво и тайнствено,a подходът на Abdul е уникален и различен при всяко едно негово участие.

Стилът му, идващ от неговия невероятен, вътрешен усет към музиката, ни отвежда в различни измерения – от интимността на емоционалната връзка до меланхоличната борба на човека със света. Неговата разнообразна музика от стиловете: soul, jazz-folk, latin & funk, в съчетание с извисяващите се мелодии на неговия глас са подходящи за всякакви места – от уютни, малки клубове до древни, автентични храмове.
Всъщност творчеството на Abdul ни дава идеи, колко дълбоки могат да бъдат тихите води.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !