Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Хаус страсти с френски акцент по Алфа радио

отпечатай новината

22.03.2008 09:00 | Видян 2884 пъти | Гласували 2

Хаус страсти с френски акцент по Алфа радио

Робер Леви Провансал, познат повече като диджей RLP пристига директно от Париж за две партита по повод рождения ден на Алфа радио.
На 22 март тази година, парти радиото на България навършва 12 години, а 5 дни по-рано, една година в ефира отбелязва и Алфа радио - София, което излъчва от 17 март 2007 г.
Dj RLP ще забавлява гостите и на двете партита на рождениците - на 21 март в клуб „Arrodance” във Варна и на 22 март в столичния „Escape”.
Робер е автор на изключително популярния RLP mix, който се излъчва на честотите на Алфа радио всеки делничен ден от 13.00 ч. и е в Топ 5 на най-теглените подкастове във Франция. Резидент е в популярното (online и on air)  RADIO FG, а в парижкия клуб Le Queen има собствено парти Love Sensation веднъж месечно. Редовен участник е в Зимната музикална конференция в Маями, няма да пропусне изданието й и тази година – веднага след рождения ден на Алфа Радио – София, Dj RLP заминава за Южния бряг, където ще пуска на 2 партита.
12-часово дневно парти пък ще радва слушателите на единствената парти радиостанция в България още от ранния следобед на първа пролет. Специални поздравителни сетове вече са записали партньорите на Алфа радио, включително David Dunne от Hed Kandi, Matt Darey от Nocturnal и Jim “Shaft” Ryan от Miss MoneyPenny’s show.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !