Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Изригна още eдин вулкан – в София обаче!

отпечатай новината

19.04.2010 14:00 | Видян 3611 пъти

Изригна още eдин вулкан – в София обаче!

Докато сякаш никой не може да запомни и изрече Ейяфятлайокутл -името на най-известния исландски вулкан объркaл през последната седмица плановете на цяла Европа, гарантирано поне 5 000 човека можаха да изкрещят с цяло гърло името Метрополис – главните виновници за вулканичното парти в Зимния дворец на спорта в събота. Първооснователите на електронната култура в България пометоха като циклон насъбралото се през последните дни  притеснение и разочарование от майката природа, която се оказа единствената непреодолима сила успяла да спре легендата Карл Кокс през последните години. Най-известният диджeй на планетата - любимец на всички бе принуден да си остане в Англия от безпрецедентни в световната история обстоятелства и да отложи гига си в София по случай 14-я рожден ден на най-голямото електронно движение  у нас – Метрополис. Когато изгасна и последната искрица надежда за просветляване на небето над Европа в съботния късен следобед самият «Шоколадов Буда» в лично видео обръщение до българските си фенове изказа голямото си съжаление и разочарование, че няма да бъде с тях на 17 април и ще трябва да отложи дългоочакваният си гиг до нова дата.

Родният най-голям денс промоутър не се предаде пред форсмажорните обстоятелства и вместо това направи страхотен реверанс към феновете си кaто не само не отложи партито, а и записа едно от най-великите събития в историята на клубната култура у нас – пълен Зимен Дворец без междунарона звезда. Демонстрирайки световна класа и професионализъм Стивън и компания не само гарантираха, че всички предварителнo закупени билети за Карк Кокс важат за следващата дата на звездата в България, но и подариха на притежателите им още един истински спектакъл.

Зимният дворец на Спорта в  столицата бе разтърсен от изригването на невиждани досега или по скоро позабравени емоции  - чиста любов, мощна подкрепа и безусловен респект към пионерите на денс музиката у нас и всички Български ди джеи, застанали зад пулта. Минимализъм, Бобо, Витяз, Дончо и Мери Деси, Версус, Пачо и Пепо, Шото, Веселин и Рос и Спасото, както и Ди джей Смърф, Стивън и Ясен Петров оставиха без дъх публиката до 8 часа сутринта, държейки на гребена на вълната пълната зала . Цялата организация на ивента на 17ти април беше в тотално ново измерение и с невижданото лайт шоу поверено в ръцете на майстора на светлинните ефекти на култовия електронен фестивал в Мannheim – TimeWarp. Кристофър Хасфуртер допълни историческата атмосфера в залата демонстрирайки пълен синхрон с VJ-я на Mетрополис – D_Alien, който облъчваше хората с футуристични визии. Звукът на партито беше нечувано разтърсващ, благодарение на екипа на Антоан Хадат и системата Eastern Acoustic, която задължително присъства в райдера на най-скъпите концерти в света и направи подобаваща премиера и на Mетрополис.

Oт мениджмънта на Метрополис увериха че от момента на отлагането на датата на Кокс вече работят усилено по реализирането на гига в най-скоро време- информация за което се очаква още тази седмица. Всички имащи предварително закупени билети ще важат за нея без презаверка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !