Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Румяна Попова получи блокче и боички за рождения си ден

отпечатай новината

21.04.2010 12:00 | Видян 4925 пъти | Гласували 10

Румяна Попова получи блокче и боички за рождения си ден

Фолклорната изпълнителка Румяна Попова празнува днес рожден ден. Преди седмица, по време на участието си в предаването „Нарисувай се…” по Фен ТВ фолклорната изпълнителка открила вдъхновяващо хоби – да рисува. Ето защо още рано сутринта днес съпругът й Александър я изненадал с интересен подарък – блокче и боички, вдъхновен от новата страст на своята половинка.

Самата Румяна Попова признава, че е рисувала като малка, но не е хващала четката от години. „Честно казано, мислех, че съм забравила как се прави и бях много притеснена за снимките на „Нарисувай се…”, защото изобщо нямах идея какво да изобразя на белия лист. Но след като застанах пред статива, нещата сякаш станаха от самосебе си и се получи чудесна пролетна картина. ”, каза македонският славей. Певицата на Diapason Records признава, че по време на снимките установила, че рисуването й носи страхотно удовлетворение и успокоение. Още тогава се зарекла, че ще си купи пособия за рисуване, но така и не й останало време да го направи.

Но в днешния празничен за нея ден, още рано сутринта съпругът й Александър Попов, който е и неин музикален продуцент, я изненадал със скицник и акварели. „Още докато гледах предаването, ми хрумна идеята да й направя такъв подарък. Женени сме от толкова години, а никога не съм подозирал, че има таланта да рисува. Но като видях какво удоволствие й доставя, нямах никакви колебания с какво да я зарадвам за нейния рожден ден.”, сподели с усмивка половинката на гласовитата изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !