Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Продуцент бие Отчаяна съпруга

отпечатай новината

02.05.2010 09:00 | Видян 4857 пъти

Продуцент бие Отчаяна съпруга

Грандиозен скандал е на път да взриви Холивуд. Една от звездите на хитовия сериал Отчаяни съпруги – Николет Шеридън разкри, че е била бита от продуцента Марк Чери. Инцидентът станал по време на снимките на една от последните серии. Тогава Шеридън, която играе ролята на Иди, оспорила част от сценария и Чери избеснял. Продуцентът скочил и отпрал звучен шамар на Николет.

Блондинката веднага се обадила на агента си, който вдигнал невероятен скандал в студиото на Юнивърсъл. Това обаче докарало още бели на главата на Шеридън. Ядосан от разправията, Чери променил в последния момент сценария така, че героинята й в сериала да загине след автомобилна катастрофа.

Пред съда в Лос Анджелис актрисата твърди, че й се полагат 20 млн. долара компенсации за удара по бузата и за загубите от бъдещите сезони на Отчаяни съпруги.

Чери се опитал да измоли прошка от Шеридън в караваната й на снимачната площадка. Николет обаче била непреклонна заради факта, че продуцентът посегнал и на друга звезда от шоуто - Тери Хачър, която до момента не е подала обвинение в съда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !