Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Боб Дилън идва в София със свои кетъринг специалисти

отпечатай новината

25.05.2010 12:45 | Видян 2546 пъти

Боб Дилън идва в София със свои кетъринг специалисти

Седмица преди концерта на Боб Дилън в София стана ясно кой ще задоволява капризите на голямата звезда зад кулисите на Зала 1 на НДК на 3 юни, съобщиха организаторите от “София мюзик ентърпрайсиз“.

Американската рок и кънтри легенда ще пристигне в столицата с подбран екип от собствени кетъринг специалисти, които на място ще творят своите кулинарни шедьоври. За тази цел в бекстейдж зоната на Зала 1 ще бъдат обособени две специални помещения – кухня и салон за хранене, като до трапезата на Боб Дилън няма да бъдат допускани никакви външни лица. Едно от условията на гостуващия гурме екип е в часа на пристигането им на наша територия да ги очаква български кулинарен специалист с перфектен английски, който да асистира на готвачите на Боб Дилън при пазаруването на свежи продукти за звездната вечеря на артиста. Друго изключително важно условие е закупените стоки да са задължително с установен био произход. Дали г-н Дилън ще успее да опита някои традиционни български ястия, зависи от единствената жена в кетърингa, а именно – неговия отговорен главен готвач.

Дилън е известен в музикалните среди като изключително педантичен при организацията на своите турнета. Ето защо освен с виртуозните си кулинари, той ще пристигне със собствено озвучаване и осветителна техника, за да превърне сцената на Зала 1 на НДК в истинска арена за вечните си хитове.

Вчера (24 май) музикантът навърши заветните 69 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !