Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Черил оставя на Ашли къща за 7 млн.

отпечатай новината

26.05.2010 17:45 | Видян 3766 пъти

Черил оставя на Ашли къща за 7 млн.

Британската певица Черил Коул официално подаде документи за развод със съпруга си - футболиста Ашли Коул, съобщи в. “Сън”. Двамата са разделени от февруари т.г., след като британската преса разкри, че Ашли изневерявал на жена си с 5 жени.

Молбата за развод влязла в съда във вторник. Черил настоявала всичко да приключи по възможно най-бързия и безболезнен начин. Затова и обявила, че не иска нито пени от парите на съпруга си.

Целта била разводът да е финализиран преди 12 юни, когато започва световното по футбол, за да може Ашли, който играе в националния отбор на Великобритания, да се концентрира върху играта.

Черил и Ашли имат общо имущество на стойност 22 милиона британски лири (26 млн. евро). В това число влиза и общият им дом за 7 млн. евро, който ще остане за Ашли. Черил казала, че жилището не означава нищо за нея и живеела там заради съпруга си, който искал да е по-близо до работата си. Ашли Коул печели по 7 млн. евро на година от договора си с “Челси”. Самата Черил също не е бедна. От изявите си с бандата “Гърлс алауд” тя е натрупала състояние от близо 6 млн. евро. В момента работи като съдия в шоуто “Х фактор” срещу 2 млн. евро.

Черил и Ашли се ожениха през 2006 г. Само година по-късно обаче футболистът започнал да изневерява, пише в. "Труд".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !