Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Наша абитуриентка става топмодел в Китай

отпечатай новината

08.06.2010 10:15 | Видян 4820 пъти

Наша абитуриентка става топмодел в Китай

19-годишната Ивелина Стефанова, която се върна преди броени дни с две корони от международния конкурс „Мис Бикини Интернешънъл” 2010 в Китай, ще прекара у дома не повече от месец и се връща в Пекин. Софийската ученичка се оказа предпочитаният от фотографи и модни марки модел и й прпедстои кариера, за която дори не е мечтала преди няколко месеца.

Ивелина никога не е работила като модел, а световният конкурс „Мис Бикини Интернешънъл” , където представляваше България, е вторият, на който се явява през  живота си. Конкурсът, който се счита за втория най-популярен след  „Мис Свят”, се проведе за 35-и пореден път с участието на 64 държави. За да участва в надпреварата, Ивелина се лишила дори от абитуриентския си бал, но била възнаградена – в нощта, когато трябвало да празнува завършването на училище, тя спечелила първата си корона на минифинал. След това попаднала и в топ 13 – групата на победителките, където била избрана за „Мис Есен”, а това означава, че в голремия календар за 2011 година, който се разпространява във всички страни, участващи в конкурса, тя ще бъде лицето на есенните месеци.  

Голямото признание за Ивелина дошло най-напред от фотографите и прпедставителите на големите марки, които трсели свои лица. Българката бързо станала предпочинал модел, избраница за „Мерцедес” за най-скъпите модели на фирмата. Това било много важно, защото в началото на нашето момиче му било много трудно. Въпреки , че нямала предварителни очаквания, тя се почувдтвала много разочарована, че името на страната й е доста неизвестно, хореографите трудно го произнасяли на репетициите, а на огромните билбордове, рекламиращи конкурса, България заемала твърде скромно място. „Най-напред се отчаях, но после се амбицирах да покажа всичките си качества”, разказва Ивелина. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !